Martxx1
Fanka BB :)
Gratulacje, powtarzałaś dziś betę?Ja też jadlam ananasa jak głupia.
I moja beta z poniedziałku 76!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, powtarzałaś dziś betę?Ja też jadlam ananasa jak głupia.
Gratuuuulacje ja teraz tez kupuje ananasa, dawno go nie jadlamDziewczyny!!! Ten jednak działa cuda!!! test robiony dzisiaj rano 3 dni przed planowanym @ ufff jeszcze do mnie nie dociera
Ale super, tyle kresek ostatnio się tu sypie cudownieWłaśnie wyjątkowo w tym cyklu nie miałam objawów tzn ból piersi i wczoraj delikatne plamienie, takie pojedyncze kropeczki i właśnie od razu pomyślałam, że to musi być to, dlatego dzisiaj zatestowałam
Taaak, ananas świeży, bo to właśnie w nim jest najwiecej bromelainy (szczególnie w tym twardym środku )
Ja też myślałam, że z tym ananasem to jakaś ściema, ale pierwszy cykl z ananasem i... się udało
Ale super, tyle kresek ostatnio się tu sypie cudownie [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Dziewczyny czy to plamienie implementacyjne zawsze występuje? Mam mieć @ w piątek, miałam ambitny plan testowac dopiero w poniedziałek bo w weekend wyjeżdżamy ale czuję się jakby inaczej [emoji38] Pewnie już schizuje, ale same wiecie jak jest... Tylko że u mnie ani kropelki plamien no i mam w domu tylko dwa testy czułość 20, więc się nawet nie nastawiam że coś by już wyszło...
Nie ma reguły. U mnie w pierwszej ciąży nie było w kolejnej biochemicznej było.Ale super, tyle kresek ostatnio się tu sypie cudownie
Dziewczyny czy to plamienie implementacyjne zawsze występuje? Mam mieć @ w piątek, miałam ambitny plan testowac dopiero w poniedziałek bo w weekend wyjeżdżamy ale czuję się jakby inaczej Pewnie już schizuje, ale same wiecie jak jest... Tylko że u mnie ani kropelki plamien no i mam w domu tylko dwa testy czułość 20, więc się nawet nie nastawiam że coś by już wyszło...
Gratulacje, powtarzałaś dziś betę? [emoji3590][emoji3590]
Kurde...na kolację zjem ananasa ! Jak nic.... Chyba bym padła ze śmiechu, gdyby po 13 miesiącach starań pomógł ananas xd chociaż wzięłam się za siebie i uzupełniam grzecznie żelazoJa też jadlam ananasa jak głupia.
Kurde...na kolację zjem ananasa ! Jak nic.... Chyba bym padła ze śmiechu, gdyby po 13 miesiącach starań pomógł ananas xd chociaż wzięłam się za siebie i uzupełniam grzecznie żelazo [emoji2]