reklama
E
Em82
Gość
Zgadzam się. Nasz umysł może być naszym sojusznikiem lub wrogiem, a to kim będzie zależy tylko od nas i naszego nastawienia. Czasem mam wrażenie, że im bardziej chcemy, im bardziej się staramy i idziemy w zaparte tym bardziej wszystko jest na przekór. Trzeba sobie też czasem pozwolić na chwilę łez i żalu żeby oczyścić umysł ze wszystkich złych emocji i mimo przeciwności losu iść do przodu z podniesioną głową i wielkim uśmiechem na ustach.Emma28 witaj i kciuki za starania. [emoji108]
Milusia34, Kruczka to teraz Wasz czas na starania. Trzeba otrzeć łzy i spróbować się pozytywniej nastawić. Wiem, że to trudne, ale umysł potrafi wiele zdziałać i wiele zaszkodzić. Kciuki. [emoji3]
A tak swoją drogą to nasze przyszłe dzieciaczki będą mieć cudownych rodziców, nawet nie wiedzą jak bardzo są upragnione i wyczekiwane. W tych czasach tak kochający rodzice to skarb.
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja przez to forum uwierzyłam w ten cykl przeszło mi wczoraj, ale samopoczucie zostało... Czuję się ciągle jak na okres z gula w gardle i bolącymi sutkami i oczywiście jako wprawiona w boju z objawami, wiem, że cykl skończy się jak zwykle, ale po prostu mógłby już trochę odpuścić, a nie męczyć człowiekaJa mam ten cykl wyjątkowo wydłużony a leci mi jak strzała może dlatego, ze nie śledzę cyklu ani objawów i nie myślę o ciąży w ogóle
E
Em82
Gość
I to jest chyba najlepsze nastawienie. Też dążę do takiego dystansu [emoji6]Ja mam ten cykl wyjątkowo wydłużony a leci mi jak strzała [emoji23] może dlatego, ze nie śledzę cyklu ani objawów i nie myślę o ciąży w ogóle [emoji848][emoji16]
Demonique86
Zaciekawiona BB
Mi za to wyjatkowo ten cykl się dłuży jestem 9dpo i chciałabym już żeby był 16dpo, żeby się wyjaśniło już wszystko i ten cykl zaliczam do maksymalnie kijowych, bo czuję się fatalnie, a aura na zew mi nie pomaga
przykro mi... ale póki nie ma małpy jest nadzieja. Dbaj o siebie i trzymam kciuki!!!!
N
Nowy lekarz nam tu rośnieWitam się w 1 dc [emoji29] nie wiem, czy nowy cykl by się w ogóle zaczął, gdyby nie luteina od przedwczoraj pod język. Trwal 42 dni, świetnie [emoji2356]od odstawienia od cycs nie mialam normalnego cyklu [emoji29]gina zmieniam jak rekawiczki, bo jeden odszedl na emeryture, teraz drugi nie rpzyjmuje na raxie, mam dzwonić po 12 pazdziernika i w sumie sama tak sobie biorę luteine jak cykl jest zbyt długi, prl tez sobie sama zbadalam i zaczelam brac bromergon, teraz zmniejszyłam dawkę i muszę sie za to porządnie wziąć...
Tylko raczej nie zrobi sama z siebie tylko skierowanie od lekarza musi być. Przynajmniej tak było w enel medzie, Lux medzie i w Allianz tez tak jestCzy w cenie to zależy jaki masz pakiet i czy musisz mieć skierowanie. I to normalnie w laboratorium badanie z krwi jeśli chodzi o betę.
Carry88
Moderator
Tylko raczej nie zrobi sama z siebie tylko skierowanie od lekarza musi być. Przynajmniej tak było w enel medzie, Lux medzie i w Allianz tez tak jest
U mnie nie trzeba mieć skierowania.
reklama