reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, czy któraś z was ma pakiet w medicover albo centrum damiana? Chciałabym pójść pierwszy raz w życiu na betę i się zastanawiam czy takie rzeczy są w pakiecie czy dodatkowo płatne? I rozumiem że to się robi w gabinecie zabiegowym? Nigdy nie byłam, stąd te głupie pytania.

Czy w cenie to zależy jaki masz pakiet i czy musisz mieć skierowanie. I to normalnie w laboratorium badanie z krwi jeśli chodzi o betę.

reklama
Cześć, też mam 2letniego synka, staramy się od 7 mcy, a od ilu cykli to nie wiem, bo po ciąży mi jeszcze normalne cykle nie wrocily. Mam nadzieję, że na długo tu nie zawitasz [emoji846]
Dziekuje[emoji6] też długo po ciąży mój cykl nie mógł dojść do normalności. Czasem cuda się działy[emoji2370]. Wciąż nie jest taki jak przed ciąża ale myślę, że jest już na tyle powtarzalny, że spróbowaliśmy się z mężem postarać o drugie bobo.

Wczoraj miałam 23 dzień cyklu z 28. Myślałam ze okres dostanę. Tak mnie cały dzień brzuch bolał jajniki myślałam ze mi wystrzela i wylecą przez skore. Ciągniecie w brzuchu, pachwinach.... a wieczorem poleciało ze mnie takie nie wiem co.... śluz o kolorze kawy z mlekiem. Pół nocy nie spałam z bólu. A teraz? Prawie nic mnie nie boli..... we wtorek mam dostać okres... zobaczymy..... miłego dnia! ❤️

Wczoraj miałam 23 dzień cyklu z 28. Myślałam ze okres dostanę. Tak mnie cały dzień brzuch bolał jajniki myślałam ze mi wystrzela i wylecą przez skore. Ciągniecie w brzuchu, pachwinach.... a wieczorem poleciało ze mnie takie nie wiem co.... śluz o kolorze kawy z mlekiem. Pół nocy nie spałam z bólu. A teraz? Prawie nic mnie nie boli..... we wtorek mam dostać okres... zobaczymy..... miłego dnia! ❤
Życzę, żeby @ nie przyszła 😁

Wczoraj miałam 23 dzień cyklu z 28. Myślałam ze okres dostanę. Tak mnie cały dzień brzuch bolał jajniki myślałam ze mi wystrzela i wylecą przez skore. Ciągniecie w brzuchu, pachwinach.... a wieczorem poleciało ze mnie takie nie wiem co.... śluz o kolorze kawy z mlekiem. Pół nocy nie spałam z bólu. A teraz? Prawie nic mnie nie boli..... we wtorek mam dostać okres... zobaczymy..... miłego dnia! ❤
Mi za to wyjatkowo ten cykl się dłuży 😩 jestem 9dpo i chciałabym już żeby był 16dpo, żeby się wyjaśniło już wszystko 😂 i ten cykl zaliczam do maksymalnie kijowych, bo czuję się fatalnie, a aura na zew mi nie pomaga 😣

reklama
Do góry