reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja dzisiaj pół.... no może trochę więcej dnia spędziłam na kanapie pod kocem. Zero chęci do czegokolwiek. 5dpo i zaczęło mnie bolec podbrzusze jak na @... czyli standardowy objaw u mnie. Jeszcze tydzień i przyjdzie. :/ miałam nadzieje, że w tym cyklu ominę te wszystkie objawy, które nigdy nic nie zwiastują.

reklama
Witam się w 1 dc [emoji29] nie wiem, czy nowy cykl by się w ogóle zaczął, gdyby nie luteina od przedwczoraj pod język. Trwal 42 dni, świetnie [emoji2356]od odstawienia od cycs nie mialam normalnego cyklu [emoji29]gina zmieniam jak rekawiczki, bo jeden odszedl na emeryture, teraz drugi nie rpzyjmuje na raxie, mam dzwonić po 12 pazdziernika i w sumie sama tak sobie biorę luteine jak cykl jest zbyt długi, prl tez sobie sama zbadalam i zaczelam brac bromergon, teraz zmniejszyłam dawkę i muszę sie za to porządnie wziąć...

Hej dziewczyny, czy można do Was dołączyć?

Czytam Was regularnie od 2 miesięcy i jestem pod wrażeniem tego jak wielkim wsparciem dla siebie jesteście.
Z mężem staramy się dopiero 3 cykl a więc świeżak ze mnie. Mamy już jedno dziecko - 2 letniego synka. Aktualnie jestem w 20dc.

Witaj [emoji4] życzę powodzenia i obyś tu długo nie zagrzała miejsca [emoji4] ja tez świeżak, tez 3cs, dziś 16 dc [emoji16][emoji16][emoji16]

Ostatnia edycja:
Byłam stymulowana lamettą, najpierw od 3 do 5 dc 2x1 tabletka i zaszłam w drugim cyklu. Potem poronienie.
Po poronieniu stymulacja od 3 do 8 dc po dwie tabletki, a w tym cyklu jeszcze dexametazon i ciąża. Za każdym razem mam owu w 17 dc.
Gratuluje ciąży i życzę spokojnych 9 miesięcy ☺️
Dziękuje za odpowiedz. Tez. Mam dwie tabletki rozumiem ze nie zażywałas ich obu za jednym razem ?

reklama
Do góry