reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny wracam do was bo tęskniłam czegoś mi brakowało u mnie dzisiaj 70 dc 🤦‍♀️ ale w końcu zaczynam plamić więc jutro będzie wyczekiwana @ zaczynam nowe starania tym razem z aromkiem bo wcześniej byłam na CLO i od jutra olej z wisiołka 😊 P.S. nigdy nie cieszyłam się tam jak przychodziła @
70 dc!! U mnie najdłuższy miał 29 dni😄

Ojj nie... z moim mądralą to nie przejdzie... niestety. Na wszystko ma argumenty i stawia pytania na których ja wymiękam. No ale co zrobić. Sama sobie wybrałam.
Chociaż koniec końców zawsze jest tak, że po próbie szantażu i jego odwecie okazuje się, ze to czego potrzebowałam albo było pilne ważne itd... okazywało się, ze no
Ja tez nic takiego nie uslyszalam a tez z "małym" stażem przyszłam. Co prawda mało się odzywam ale czytam regularnie😂
Ja tak samo:)

Hej dziewczyny, czy można do Was dołączyć?

Czytam Was regularnie od 2 miesięcy i jestem pod wrażeniem tego jak wielkim wsparciem dla siebie jesteście.
Z mężem staramy się dopiero 3 cykl a więc świeżak ze mnie. Mamy już jedno dziecko - 2 letniego synka. Aktualnie jestem w 20dc.

reklama
O mój mój mąż też mówi, że mu jakoś dziwnie i nigdy się tak nie czuł. I że drętwieje mu czubek języka. Wziął proszki i poszedł spać. Obstawia, że jutro nie będzie czuł smaku na języku. Ja go trochę uspokajałam i opowiadałam o objawach moich wszystkich urojonych ciąż 😆😆
Eee czyli co.. Ja też mam korone?? 😅😅

Do góry