reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mój brał [emoji16]
tylko uważajcie bo naprawdę pobudza libido i was starzy będą po chacie bez gaci gonić [emoji23]
Kupiłam na próbę, bo jedna z dziewczyn tutaj pisała, że jej facet brał i się udało, więc stwierdziłam że też spróbuję [emoji2372] w składzie są np buzdyganek, żeń szeń..

reklama
@aga.i.nieszka mam pytanko.
Czym byłaś stymulowana w jakich dniach i czy owu była wcześniej ? Jak to wyglada jutro zaczynam pierwszy cykl ze stymulacja, dostałam lamette 3-7 dc kiedy powinna byc owu ?
Hej. Ja byłam stymulowana Lametta, od 3-7 dc po jednej tabletce. Owu miałam 14 dc. I w pierwszym cyklu udało się zajść ♥️ obecnie 13 TC.

Byłam stymulowana lamettą, najpierw od 3 do 5 dc 2x1 tabletka i zaszłam w drugim cyklu. Potem poronienie.
Po poronieniu stymulacja od 3 do 8 dc po dwie tabletki, a w tym cyklu jeszcze dexametazon i ciąża. Za każdym razem mam owu w 17 dc.
Witajcie wredne kobitki [emoji2957] czy któraś była stymulowana lametta jeśli tak to mam kilka pytań [emoji848]
@aga.i.nieszka mam pytanko.
Czym byłaś stymulowana w jakich dniach i czy owu była wcześniej ? Jak to wyglada jutro zaczynam pierwszy cykl ze stymulacja, dostałam lamette 3-7 dc kiedy powinna byc owu ?

Miałam się chwalić.
Przed chwilą skończyłam.
Jestem samoukiem i czysta amatorka
IMG_20201008_210212.jpeg

Cholera ja też czuje jakby mnie coś brało.
Nagle mi się zimno zrobiło i tak jakoś dziwnie...
O mój mój mąż też mówi, że mu jakoś dziwnie i nigdy się tak nie czuł. I że drętwieje mu czubek języka. Wziął proszki i poszedł spać. Obstawia, że jutro nie będzie czuł smaku na języku. Ja go trochę uspokajałam i opowiadałam o objawach moich wszystkich urojonych ciąż 😆😆

reklama
Do góry