reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

HeraUnique jak tam u Ciebie?? ☺☺Wiem że termin @ mamy podobnie.. I starania podobne 🙈u mnie ogólnie nic dziwnego się nie dzieje 🤣cycki miękkie brzuch nie boli czasem pachwina pobolewa i tyle 🤷‍♀️🤷‍♀️
Zmiana ciśnienia mnie dobija 😩 dzisiaj z 3x już zasnęłam 😣
Ogólnie trochę ciągnie na dole, sutki palą i broń boziu dotknąć przypadkiem 😩 a tak to bez jakiś nagłych udziwnień 😁 temp się trzyma, nie rośnie jakoś specjalnie 🤷‍♀️ okres za jakieś 6dni według flo, według mnie za jakieś 8🤷‍♀️

reklama
W ogóle dzisiaj jakiś z dupy ten dzień. Wszystko mnie wkurwia, ciągle ziewam i jakoś tak ogólnie źle.
Nie wiem czy to kwestia ciśnienia, czy tego że pewnie zaraz okres przyjdzie 😡 Jutro z rańca robię test, zobaczymy co mi los przyniesie....

Ogólnie trochę ciągnie na dole, sutki palą i broń boziu dotknąć przypadkiem 😩 a tak to bez jakiś nagłych udziwnień 😁 temp się trzyma, nie rośnie jakoś specjalnie 🤷‍♀️ okres za jakieś 6dni według flo, według mnie za jakieś 8🤷‍♀️
Ja też za ok 8 dni mam termin @, będziecie testowały w dniu spodziewanej czy raczej przed lub po?

W pierwszej ciąży też bardzo bolały mnie sutki i ogólnie cycki!! W tym cylku zero bólu cyców.. Ja @ za 8 dni może 7 a może i nawet 10🤷‍♀️🤷‍♀️jak się przesunie.. Testujesz szybciej?? 🤔Ja obiecałam sobie ze przed @ nie będę testować ale cholerna wie czy wytrzymam 🙈🙈🙈

Ja właśnie nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️gin nie kazała mi żadnych testów robić tylko w razie opóźnienia 2 dni iść na betę.. Ale ja może zrobię test.. Sama nie wiem może w dniu spodziewanej @.. A Ty?
No ja chciałabym wytrzymać do dnia spodziewanej @ ale wydaje mi się że nie wytrzymam i zrobię pierwszy kilka dni przed, może tym razem też coś pokaże.

reklama
Do góry