Smerfetka94
Fanka BB :)
Cholera ja też czuje jakby mnie coś brało.
Nagle mi się zimno zrobiło i tak jakoś dziwnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż tyle???W moich wszystkich 38 urojonych ciążach farbowałam włosy normalnie i paznokcie hybrydy tyz normalnie
Kurde teraz taki czas na przeziębienia i grypę już nie mówiąc oCholera ja też czuje jakby mnie coś brało.
Co cykl regularnieAż tyle???
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam chora..Kurde teraz taki czas na przeziębienia i grypę już nie mówiąc o
Ja niby farbowałam w pierwszej ciąży ale kolor wychodził kompletnie inny od tego jaki miał byc wtedy żeli nie robiłam, ale od 6 lat robię bez przerwy i nie zamierzam z tego rezygnować gdy uda sie zaciążyćW ciąży nie farbowałam bo balam się że pigemnt mi nie złapie i będę ruda [emoji1787] A paznokcie żelowe robiłam i robię dalej. Nie jestem w ciąży teraz.
Dokładnie ja też nie zamierzam przerywać. Zrobione to tak fajnie wyglądają te dłonie.Ja niby farbowałam w pierwszej ciąży ale kolor wychodził kompletnie inny od tego jaki miał byc [emoji3] wtedy żeli nie robiłam, ale od 6 lat robię bez przerwy i nie zamierzam z tego rezygnować gdy uda sie zaciążyć [emoji16]
Dziewczyny a tak trochę z innej beczki, jaki macie stosunek do farbowania włosów podczas ciąży, malowania paznokci ( hybryda, żel) i tak dalej?