reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
W ciąży nie farbowałam bo balam się że pigemnt mi nie złapie i będę ruda [emoji1787] A paznokcie żelowe robiłam i robię dalej. Nie jestem w ciąży teraz.
Ja niby farbowałam w pierwszej ciąży ale kolor wychodził kompletnie inny od tego jaki miał byc 😀 wtedy żeli nie robiłam, ale od 6 lat robię bez przerwy i nie zamierzam z tego rezygnować gdy uda sie zaciążyć 😁

Ja niby farbowałam w pierwszej ciąży ale kolor wychodził kompletnie inny od tego jaki miał byc [emoji3] wtedy żeli nie robiłam, ale od 6 lat robię bez przerwy i nie zamierzam z tego rezygnować gdy uda sie zaciążyć [emoji16]
Dokładnie ja też nie zamierzam przerywać. Zrobione to tak fajnie wyglądają te dłonie.

Włosów nie farbuje, bo lubię swój naturalny blond (przynajmniej czasem mogę swoją głupotę zrzucić na niego), a jeżeli chodzi o pazury to od czasu do czasu na jakieś okazje robię sobie sama hybrydki, więc chyba nie czułabym potrzeby w ciąży, żeby coś zmieniac [emoji2372][emoji6] chociaż nigdy nic nie wiadomo [emoji28]
Dziewczyny a tak trochę z innej beczki, jaki macie stosunek do farbowania włosów podczas ciąży, malowania paznokci ( hybryda, żel) i tak dalej?

reklama
HeraUnique jak tam u Ciebie?? ☺️☺️Wiem że termin @ mamy podobnie.. I starania podobne 🙈u mnie ogólnie nic dziwnego się nie dzieje 🤣cycki miękkie brzuch nie boli czasem pachwina pobolewa i tyle 🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry