reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Dzisiaj ogólnie jakiś mulący dzień chyba zmiana ciśnienia... Ja już dzisiaj z 3x zasnęłamTaka godzina, że każda coś robi. Jedynie ja leżę i się lenię a tak serio to cały dzień w trasie i odpoczywam po podróży, wytelepalo Nas trochę bo busem jechaliśmy po maszynę.
Smerfetka94
U mnie też lipny dzień.
Nic się nie chce.
Test negatywny
Eh
Nic się nie chce.
Test negatywny
Eh
claudii
U mnie też leniwy dzień, nie odzywałam się chwilę, ale starałam się na bieżąco Was podczytywac. Magisterka obroniona, teraz czuję taki luz psychiczny, że może w końcu się uda [emoji1696] na weekend jedziemy z mężem na wieś odpocząć [emoji6]Zaczęłam pierwszy cykl z wiesiolkiem, czekam na owu (8dc). Zaczęłam faszerować mojego witaminkami dla facetów i libimenem. Wszystkim dwóm kreseczkom gratuluję i trzymam kciuki za te przyszłe [emoji3059]
Gryfin
W takim razie trzymam kciuki za ten cykl Co to jest ten libimen? Coś na podniesienie libido?U mnie też leniwy dzień, nie odzywałam się chwilę, ale starałam się na bieżąco Was podczytywac. Magisterka obroniona, teraz czuję taki luz psychiczny, że może w końcu się uda [emoji1696] na weekend jedziemy z mężem na wieś odpocząć [emoji6]Zaczęłam pierwszy cykl z wiesiolkiem, czekam na owu (8dc). Zaczęłam faszerować mojego witaminkami dla facetów i libimenem. Wszystkim dwóm kreseczkom gratuluję i trzymam kciuki za te przyszłe [emoji3059]
coca
Cześć dziewczyny dzisiaj się mało udzielam bo u nas w pracy jest pozytywny covid i u męża 3 i trochę mimo wszystko jest stresu. Ale nasz sanepid ustalił, że nikt nie będzie na kwarantannie i mamy pracować normalnie.
Do tego mojego męża zaczęło boleć gardło i ma dreszcze i już panikuje.
Też wysłałam prośbę do tej grupy nowej [emoji16]
Sezon przeziębień! Nie przejmuj się [emoji8] mnie tez w piątek złapało ale wylezalam i już spoko [emoji4]
reklama
Sherlook
Ja się nie przejmuję. Ale wiecie że to jest FACETSezon przeziębień! Nie przejmuj się [emoji8] mnie tez w piątek złapało ale wylezalam i już spoko [emoji4]