reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mi zawsze pomaga własnie pójście do biblioteki/księgarni po nową ciekawa książkę. Ogladanie nie tyle co nowych co raczej moich ulubionych filmów i seriali, które znam na pamięć. Planowanie budżetu domowego no kolejny miesiąc, podliczanie wydatków z obecnego, oraz planowanie wyjazdów na kolejne miesiące. Razem z mężem mamy taką zasadę, że raz w miesiącu gdzieś wyjeżdżamy na weekend [emoji3526]

Super zasada [emoji3531] ja uwielbiam planować różne rzeczy. Wyjazdy, jakieś przygotowania do większych wydarzeń, projekty w pracy. Jestem chodząca to-do list [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jedynie ciąży tak nie planuje, bo to się nie da tak zaplanować, a jakbym zaplanowała to bym się frustrowała, ze mi plan nie wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i żeby nie było, nie mam zaplanowanego całego życia, to się raczej na spontanie wszystko dzieje, ale jak mamy jakiś „projekt” to owszem, planuje [emoji41] dużo czasu to zabiera, zajmuje myśli. Kilka dobrych tygodni projektowałam generalny remont [emoji23][emoji23]

Super zasada [emoji3531] ja uwielbiam planować różne rzeczy. Wyjazdy, jakieś przygotowania do większych wydarzeń, projekty w pracy. Jestem chodząca to-do list [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jedynie ciąży tak nie planuje, bo to się nie da tak zaplanować, a jakbym zaplanowała to bym się frustrowała, ze mi plan nie wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i żeby nie było, nie mam zaplanowanego całego życia, to się raczej na spontanie wszystko dzieje, ale jak mamy jakiś „projekt” to owszem, planuje [emoji41] dużo czasu to zabiera, zajmuje myśli. Kilka dobrych tygodni projektowałam generalny remont [emoji23][emoji23]
Dokładnie o to mi chodzi! Ja też to uwielbiam, najbardziej planować imprezy, teraz na przykład przygotowuje się do mojej Hallowenowej imprezy urodzinowej 👻

Myślę że to przychodzi z czasem, ja dopiero staram się 3 cykl, więc bardzo krótko, ale już od drugiego nie robię i czekam na @ bo to co odwalałam w pierwszym cyklu to był jakiś cyrk 🤦‍♀️ Życie szybko zweryfikowało moją naiwność 😝
Ja tak miałam w drugiej ciąży. Kompletnie wyluzowałam, byłam pewna, że to jeszcze nie będzie ten cykl i niespodzianka. Gdyby mnie nie zaniepokoił duży wzrost cukru to bym w ogóle nie testowała.

Cześć dziewczyny dzisiaj się mało udzielam bo u nas w pracy jest pozytywny covid i u męża 3 i trochę mimo wszystko jest stresu. Ale nasz sanepid ustalił, że nikt nie będzie na kwarantannie i mamy pracować normalnie.
Do tego mojego męża zaczęło boleć gardło i ma dreszcze i już panikuje.

Też wysłałam prośbę do tej grupy nowej [emoji16]

reklama
Do góry