reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny odstawiamy dupka bo rozpoczął się okres więc witamy wkooooooncu 1dc [emoji2956]
Od 6dc monitoring i działamy oby owulka i pęcherzyki ładne były [emoji120][emoji120][emoji120]

A po owulce proboje tego ananasa wcinać może pomoze[emoji1787][emoji1787]

Trzymam kciuki za ten cykl!!! Bo nam tu słabo idą dwie kreski ostatnio [emoji13] dawaj znać na bieżąco [emoji847]

reklama
I ja wylewam. Nic fajnego przyglądać się testowi pod lupą czy coś tam czasem nie widać. U mnie 1 dzień po terminie @ i nadal biel 😞 i cholera wie czy za wcześnie czy dupa w tym cyklu 🤷‍♀️
Ja niby wszystko wiem i obiecywałam juz sama sobie że więcej nie będę się tak nakręcać jednak samo tak wychodzi🙈. Staralam sie juz kiedyś ponad 3lata o dziecko i za każdym razem gdy pojawiała się @ było plakanie w poduszkę i w końcu sama stwierdziłam że dość takiego życia i trudno widocznie nam nie pisane.Od tamtej pory co by się nie działo mówiłam że napewno nie ciąża i sama w to wierzyłam aż pewnego dnia zemdlałam w pracy i okazało się 11tc. Wyszłam z gabinetu gina zaryczana jak nigdy

Bo to tak łatwo mówić, nie rób testu i już. Ja wiem, że jeśli komuś zależy to ciężko się powstrzymać. Samej mi jest ciężko. 1 dzień spóźnienia i ja już w głowie mam, że to na pewno ciąża. Później @ przyjdzie i będzie zawód. Dlatego niestety trzeba mieć twardą dupę i się powstrzymać :D
Myślę że to przychodzi z czasem, ja dopiero staram się 3 cykl, więc bardzo krótko, ale już od drugiego nie robię i czekam na @ bo to co odwalałam w pierwszym cyklu to był jakiś cyrk 🤦‍♀️ Życie szybko zweryfikowało moją naiwność 😝

reklama
Wciągająca książka? Serial? Może planowanie czegoś w najbliższej przyszłości?
Mi zawsze pomaga własnie pójście do biblioteki/księgarni po nową ciekawa książkę. Ogladanie nie tyle co nowych co raczej moich ulubionych filmów i seriali, które znam na pamięć. Planowanie budżetu domowego no kolejny miesiąc, podliczanie wydatków z obecnego, oraz planowanie wyjazdów na kolejne miesiące. Razem z mężem mamy taką zasadę, że raz w miesiącu gdzieś wyjeżdżamy na weekend ☺️

Do góry