Tak 6dpo wiem ze za wcześnie i że pewnie nic by i tak nie wyszło tylko cierpliwości jakoś brakZ tego co pisałaś wczoraj dzisiaj jest Twój 6dpo tak? To za wcześnie na testowanie
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
To się jej ucz bo w ciąży i przy noworodku będzie Ci potrzebna.Tak 6dpo wiem ze za wcześnie i że pewnie nic by i tak nie wyszło [emoji57]tylko cierpliwości jakoś brak
CzarnaMamba21
Pół h
Uwaga prawdopodobnie głupie pytanie [emoji16]: Jak długo na teście cyfrowym będzie się pokazywał wynik? Parę godzin? Dni?
Wylejcie na mnie kubeł zimnej wody mam 4-5 dni do @ a juz mnie kusi, a mówiłam ze niebede się nakręcać bo wiem ze to niczemu nie służy, ale tak sie chyb nie da
I ja wylewam. Nic fajnego przyglądać się testowi pod lupą czy coś tam czasem nie widać. U mnie 1 dzień po terminie @ i nadal biel i cholera wie czy za wcześnie czy dupa w tym cyklu
Wiem musze dać radę tylko z kąd tą cierpliwość wziąć?Wylewam jeśli zrobisz teraz może wyjść negatywny i nic Ci to nie powie bo za parę dni będziesz musiała powtórzyć jeśli @ nie przyjdzie, stracisz tylko test i pieniądze. Zajmij się czymś, weź prysznic, zrób sobie maseczkę, wypij kawę, cokolwiek żeby zająć głowę. Dasz radę!
Dziewczyny, czy któraś z was ma pakiet w medicover albo centrum damiana? Chciałabym pójść pierwszy raz w życiu na betę i się zastanawiam czy takie rzeczy są w pakiecie czy dodatkowo płatne? I rozumiem że to się robi w gabinecie zabiegowym? Nigdy nie byłam, stąd te głupie pytania.
Uwaga prawdopodobnie głupie pytanie [emoji16]: Jak długo na teście cyfrowym będzie się pokazywał wynik? Parę godzin? Dni?
Do tej pory zrobiłam ich kilka i trwało to zazwyczaj przynajmniej 24h do max kilku dni
reklama
coca
Wiem musze dać radę tylko z kąd tą cierpliwość wziąć? [emoji848]
Od Młodej, rozdaje za darmo [emoji6] a serio najlepiej po prostu się czyms zająć. Ja sprzątam żeby nie myśleć [emoji23]