Nooo coś tam jest na rzeczy!Dziewczyny cos mnie podkusiło bo temp były nadal wysoko rano. (10dpo)
@ ma być w niedziele wiec powtórzę chyba wtedy.
Proszę nie używać Zobacz załącznik 1185704
reklama
No o tu nie ma złudzeń [emoji173][emoji23][emoji23][emoji23]haha
No i jak??
Anio0lek
Fanka BB :)
Widać cienie ale ten elektroniczny mówi wszystko super!Dziewczyny cos mnie podkusiło bo temp były nadal wysoko rano. (10dpo)
@ ma być w niedziele wiec powtórzę chyba wtedy.
Proszę nie używać Zobacz załącznik 1185704
Poszla prośba [emoji23]
I będzie po problemie [emoji2368] zapraszam [emoji16]
Magd.a
A ty kiedy masz termin @?
Trzymam kciuki [emoji1695]
Tego najstarsi gorale nie wiedza [emoji2370][emoji2370] wg mnie bezowulacyjny cykl.. dzis 28dc
Gryfin
Wylewam jeśli zrobisz teraz może wyjść negatywny i nic Ci to nie powie bo za parę dni będziesz musiała powtórzyć jeśli @ nie przyjdzie, stracisz tylko test i pieniądze. Zajmij się czymś, weź prysznic, zrób sobie maseczkę, wypij kawę, cokolwiek żeby zająć głowę. Dasz radę!Wylejcie na mnie kubeł zimnej wody mam 4-5 dni do @ a juz mnie kusi, a mówiłam ze niebede się nakręcać bo wiem ze to niczemu nie służy, ale tak sie chyb nie da
CzarnaMamba21
Młoda, wołają cie xD
Wylejcie na mnie kubeł zimnej wody mam 4-5 dni do @ a juz mnie kusi, a mówiłam ze niebede się nakręcać bo wiem ze to niczemu nie służy, ale tak sie chyb nie da[emoji58][emoji85]
Gryfin
Z tego co pisałaś wczoraj dzisiaj jest Twój 6dpo tak? To za wcześnie na testowanieWylejcie na mnie kubeł zimnej wody mam 4-5 dni do @ a juz mnie kusi, a mówiłam ze niebede się nakręcać bo wiem ze to niczemu nie służy, ale tak sie chyb nie da
reklama
młoda1994
Popieram. Po co oglądać biel? Chyba że to twoje hobby to rob[emoji1787]Wylewam [emoji305][emoji371] jeśli zrobisz teraz może wyjść negatywny i nic Ci to nie powie bo za parę dni będziesz musiała powtórzyć jeśli @ nie przyjdzie, stracisz tylko test i pieniądze. Zajmij się czymś, weź prysznic, zrób sobie maseczkę, wypij kawę, cokolwiek żeby zająć głowę. Dasz radę!