Celia89
Fanka BB :)
Cóż za błyskotliwy wniosek . Ale wymyślił.Ja już dostałam zrype...
Jego wniosek. Zdradzam go
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cóż za błyskotliwy wniosek . Ale wymyślił.Ja już dostałam zrype...
Jego wniosek. Zdradzam go
Co on okres ma ? Weź go pacnij jakaś gazetka.Ja pikole mało śmieszne bo on na poważnie...
Nie ruszam go nawet..Co on okres ma ? Weź go pacnij jakaś gazetka.
Tak, ozdrowial. Chłopy. Jak bym słyszała byłego alkoholika,, tak tak zmienię się pójdę się leczyć" dzień później,, to nir ja mam problem tylko to Ty jesteś uzurpatorką" dziś chodzi na spotkania aa i się przyznaje do problemu. No cóż 2 late. Założyłam rodzinę z innym.Zaczęłam z nim gadac.
Uważa nagle że on nie jest agresywny. Kiedyś mówił o terapii, teraz nagle nie jest mu potrzebna...
Chyba wiem w którą stronę iść...
Tylko on nie pije aż tyle....Tak, ozdrowial. Chłopy. Jak bym słyszała byłego alkoholika,, tak tak zmienię się pójdę się leczyć" dzień później,, to nir ja mam problem tylko to Ty jesteś uzurpatorką" dziś chodzi na spotkania aa i się przyznaje do problemu. No cóż 2 late. Założyłam rodzinę z innym.
Wyciszcie się i jutro pogadacie na chłodno. Dziś pod wpływem emocji może się to różnie potoczyc.To się skończy wcześniej niz myślałam
Co ty gadasz powiedz mu że na forum pisałaśJa pikole mało śmieszne bo on na poważnie...
Wie o tym doskonaleCo ty gadasz powiedz mu że na forum pisałaś