reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hahaha chyba każda kobieta taki szantaż zna 😂😂
Ojj nie... z moim mądralą to nie przejdzie... niestety. Na wszystko ma argumenty i stawia pytania na których ja wymiękam. No ale co zrobić. Sama sobie wybrałam.
Chociaż koniec końców zawsze jest tak, że po próbie szantażu i jego odwecie okazuje się, ze to czego potrzebowałam albo było pilne ważne itd... okazywało się, ze no nie. I Miał racje. 🙈

reklama
To się skończy wcześniej niz myślałam
Przemyśl wszystko na spokojnie i nie wkładaj sobie do głowy takich tekstów, bo podświadomie zaczniesz do tego dążyć mimo wszystko. A może problem jest gdzieś, gdzie zadne z was się nie spodziewa. Rozmawiajcie! To jest najważniejsze w szczęśliwym związku.
I mówię to, bo sama się w taki sposób przejechałam wiele lat temu.. i mama otworzyła mi oczy pytając właśnie o komunikacje. Tamten związek to przeszłość, ale wnisoki wyciągnęłam. I teraz.... jeszcze nigdy nie pokłóciłam się z moim starym. Jak coś nam nie leży to od razu o tym gadamy. Nie czekamy na lepszy moment. I nie zasypiamy jeśli nie wyjaśnimy między sobą czegoś co nam nie pasowało.
trzymam kciuki! ✊🏻

Do góry