Celia89
Fanka BB :)
Ale jest agresywny, a to poważny problem zwłaszcza przy dzieciach w domu.Tylko on nie pije aż tyle....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jest agresywny, a to poważny problem zwłaszcza przy dzieciach w domu.Tylko on nie pije aż tyle....
Możecie się pobawić w coś haha xD
U ciebie drugie, ja chcę trzecie [emoji7] ja tam uwielbiam dzieci , nawet swoje [emoji2960][emoji2960]
Ojj nie... z moim mądralą to nie przejdzie... niestety. Na wszystko ma argumenty i stawia pytania na których ja wymiękam. No ale co zrobić. Sama sobie wybrałam.Hahaha chyba każda kobieta taki szantaż zna
Ja pikole mało śmieszne bo on na poważnie...
Mam dość....Co ty gadasz...
Przemyśl wszystko na spokojnie i nie wkładaj sobie do głowy takich tekstów, bo podświadomie zaczniesz do tego dążyć mimo wszystko. A może problem jest gdzieś, gdzie zadne z was się nie spodziewa. Rozmawiajcie! To jest najważniejsze w szczęśliwym związku.To się skończy wcześniej niz myślałam