reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Też bym chciała 3 ale późno zaczęłam i jeszcze ban po cc i cytologia. Tak to pewnie bym se już zaszła a co :p mój mi powtarza ,, to będzie nasze drugie i ostatnie dziecko". Xd chyba daje mu nasz diabeł popalić. Hahaha jak zmienia jej pieluche to zawsze prawnie hefta 😂😂😂
Ja mam córkę 6 i syna 3 na jeszcze jedno się godzę 😊 w sumie u mnie i u mojego w rodzinie wszędzie jest trójka dzieciaków 😂 nawet ja mam 2 rodzeństwa i mój też 😊

Ale tak czasem jak dadzą popalić to masakra , łeb pęka 😂

reklama
Też bym chciała 3 ale późno zaczęłam i jeszcze ban po cc i cytologia. Tak to pewnie bym se już zaszła a co :p mój mi powtarza ,, to będzie nasze drugie i ostatnie dziecko". Xd chyba daje mu nasz diabeł popalić. Hahaha jak zmienia jej pieluche to zawsze prawnie hefta 😂😂😂
Ja też będę się starać o trzecie. Mój w każdej ciąży powtarza, że to już ostatnia ciąża na pewno. A teraz przy projektowaniu domu okazało się, że musi budować wieżowiec, bo może się jeszcze uda więcej. Nigdy nie wiadomo, co ma na myśli. 🤭

Ja mam córkę 6 i syna 3 na jeszcze jedno się godzę 😊 w sumie u mnie i u mojego w rodzinie wszędzie jest trójka dzieciaków 😂 nawet ja mam 2 rodzeństwa i mój też 😊

Ale tak czasem jak dadzą popalić to masakra , łeb pęka 😂
Ja i mój jesteśmy jedynakami. 😏 w sumie podejrzewam że przez przygody naszych matek. Oby mnie to ominęło.

Ja też będę się starać o trzecie. Mój w każdej ciąży powtarza, że to już ostatnia ciąża na pewno. A teraz przy projektowaniu domu okazało się, że musi budować wieżowiec, bo może się jeszcze uda więcej. Nigdy nie wiadomo, co ma na myśli. 🤭
Xd oni to mogą sobie gadać. Wkładają ochoczo. Jak nie chcą dzieci niech sami se tabsy biorą albo coś xd mój gumki nie lubi.

Ja też będę się starać o trzecie.Mój w każdej ciąży powtarza, że to już ostatnia ciąża na pewno. A teraz przy projektowaniu domu okazało się, że musi budować wieżowiec, bo może się jeszcze uda więcej. 🤭

Hahahaha xD
Oby się nam udało 😁✊🏼✊🏼
Ja się o drugie starałam 1.5roku mam nadzieję , że teraz mi szybciej pójdzie 🤭🤭

Ja i mój jesteśmy jedynakami. 😏 w sumie podejrzewam że przez przygody naszych matek. Oby mnie to ominęło.
Ooo to super , że się na drugie decydujecie bo przeważnie jedynak chce też jedno dziecko 😁 znam takie koleżanki 🙂

Hahahaha xD
Oby się nam udało 😁✊🏼✊🏼
Ja się o drugie starałam 1.5roku mam nadzieję , że teraz mi szybciej pójdzie 🤭🤭

Ooo to super , że się na drugie decydujecie bo przeważnie jedynak chce też jedno dziecko 😁 znam takie koleżanki 🙂
Ja się opiekowalam 7 kuzynostwa a tak poza tym rodzice wiecznie w pracy to człowiek nie miał do kogo gęby otworzyć, a mój to nie ma wiele do gadania 😂 mój dom, moje samochody i inne zabawki. I jestem Bardzo przekonująca jak coś chcę 😂 terror, szantaż, meczenie buły

Ja się opiekowalam 7 kuzynostwa a tak poza tym rodzice wiecznie w pracy to człowiek nie miał do kogo gęby otworzyć, a mój to nie ma wiele do gadania 😂 mój dom, moje samochody i inne zabawki. I jestem Bardzo przekonująca jak coś chcę 😂 terror, szantaż, meczenie buły
Hahaha chyba każda kobieta taki szantaż zna 😂😂

reklama
Do góry