reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
To jw idę jeść
Celia89
Też się będę kładła ale muszę dokończyć bardzo poważny program w tv. a już jutro od 7 będą mnie budzić dzikie wrzaski mojego dziecka. Będzie mnie kopac w lep i skakać dupa po saganie. Xd
Oj też znam takie budzenieTeż się będę kładła ale muszę dokończyć bardzo poważny program w tv. a już jutro od 7 będą mnie budzić dzikie wrzaski mojego dziecka. Będzie mnie kopac w lep i skakać dupa po saganie. Xd
Haha ja jestem w takim nastroju, że chyba nie dałabym rady się skoncentrować. Totalna głupawka.To jak idziecie spać to idę coś obejrzeć a potem trzeba jeszcze małża wykorzystać
Celia89
Tak to przypomina mi o tym czemu decyduje się na drugie.Oj też znam takie budzenie
Celia89
Zapomniałam wspomnieć o wyrywaniu włosów
Możecie się pobawić w coś haha xDHaha ja jestem w takim nastroju, że chyba nie dałabym rady się skoncentrować. Totalna głupawka.
U ciebie drugie, ja chcę trzecie ja tam uwielbiam dzieci , nawet swojeTak to przypomina mi o tym czemu decyduje się na drugie.
reklama
Celia89
Też bym chciała 3 ale późno zaczęłam i jeszcze ban po cc i cytologia. Tak to pewnie bym se już zaszła a co mój mi powtarza ,, to będzie nasze drugie i ostatnie dziecko". Xd chyba daje mu nasz diabeł popalić. Hahaha jak zmienia jej pieluche to zawsze prawnie heftaMożecie się pobawić w coś haha xD
U ciebie drugie, ja chcę trzecie ja tam uwielbiam dzieci , nawet swoje