reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ze wzgledu na starania. Jestem negatywnie nastawiona do alkoholu, mialam w rodzinie alkoholika i widzialam, jak alko potrafi niszczyc zycie.
Też mam w rodzinie 3 alkoholików i to bliska rodzina. Napić się napije ale z umiarem. Alko niszczy życie ale jak pijesz nagminnie. Życie ma się jedno więc trzeba je w pełni wykorzystać takie moje zdanie ale tak jak już pisałam każda wie co jest dla samych siebie najlepsze i tego się trzyma. Życzę szybkiego zajścia w zdrowa ciąże i strasznie nudnych 9 miesięcy [emoji4]

reklama
E tam[emoji48]

Mój jak się dowiedział, że ja w II fazie cyklu potrafię mieć ponad 37 stopni, to cytuję "[emoji33] krawisz raz w miesiącu, masz gorączkę raz w miesiącu i żyjesz, to nie jest normalne" [emoji2272][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
[emoji1787][emoji1787] My to jesteśmy dziwnie skonstruowane

Ooo jaka zgrabna nóżka[emoji85] nie wstawiaj nam tu takich fotek [emoji1787]
Chuda chciałaś napisać... niestety ta noga nie ma w ogóle mięśni, bo po wypadku nie udało mi się ich odbudować. Także zaufaj, nie jest tak cudownie jakby się mogło wydawać. Chociaż suchotnik jestem, ale to swoją drogą🙈 Przytyć niestety mi się nie udaje :/

Właśnie tego człowiek nie potrafi zrozumieć Ty starasz się miesiącami, latami i nic , A takie nawet nie wiem jak je nazwać . Kiedy chcą i już są w ciąży
Bo one po prostu zachodzą, one nie myślą o tym, nie analizują 🤷‍♀️ nie blokują głowy 🤷‍♀️ i najczęściej nie mają 1 partnera 💁‍♀️ a my jednak z 1 próbujemy, analizujemy, zamartwiamy się itd

Możesz mieć chociaż nadzieję, że zrobia. 😀 Mi pobrali, ale nic z tego nie wynika. Żadnej grupy podanej, opisu, tylko że jest jakieś zapalenie niewielkie i nie wiadomo czym spowodowane ani nic. Kompletnie nic z tego badania nie wynika. Byłam u dwóch różnych lekarzy, oni nic nie widzą. Sama w końcu kupiłam Albothyl profilaktycznie, potem będzie Lactovaginal, bo już nie mam na nich siły. A ciekawe, bo nigdy nie miałam żadnych objawów infekcji.
Ja stracilam cierpliwość po asc us i zrobiłam se test hpv no i niestety mam. Skąd nie wiem. Przed ciszą nie było, w ciąży wszystko ok, po połogu suprajs. No przecież się nie puscilam żeby to badziewie złapać. Latam od sierpnia z nastrojem schizofrenika raz zła, raz dobita, raz przerażona, jak się w guglu naczytam.

Chuda chciałaś napisać... niestety ta noga nie ma w ogóle mięśni, bo po wypadku nie udało mi się ich odbudować. Także zaufaj, nie jest tak cudownie jakby się mogło wydawać. Chociaż suchotnik jestem, ale to swoją drogą[emoji85] Przytyć niestety mi się nie udaje :/
E tam na zdjęciu widać że zgrabna [emoji4] ja ci oddam trochę kg niestety mam nadmiar spowodowany chorobami i problemami zdrowotnymi.

reklama
Do góry