młoda1994
Fanka BB :)
A czemu zrezygnowałaś jeśli można wiedzieć?Żaden alkohol nie jest zdrowy, alko to trucizna dla organizmu. Ja tez lubie wypic winko czy piwo, ale teraz zrezygnowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu zrezygnowałaś jeśli można wiedzieć?Żaden alkohol nie jest zdrowy, alko to trucizna dla organizmu. Ja tez lubie wypic winko czy piwo, ale teraz zrezygnowałam
Nalewkami leczyli się nasi pradziadowie i nikt nie mówi, żeby się upić, ale kieliszek nalewki z morwy, albo cytrynówki to same witaminyŻaden alkohol nie jest zdrowy, alko to trucizna dla organizmu. Ja tez lubie wypic winko czy piwo, ale teraz zrezygnowałam
Przy staraniach to nic nie wolno. Tyle lat starań za mną żadnego dziecka i patrz ile lat bez alko bez niczego bo starania. Leżeć i pachnieć [emoji1787][emoji1787]Nalewkami leczyli się nasi pradziadowie i nikt nie mówi, żeby się upić, ale kieliszek nalewki z morwy, albo cytrynówki to same witaminy [emoji2368]
Będzie pyszna!Wogole dziewczyny ja w lodówce mam jeszcze nalewke własnej roboty od sąsiadki [emoji23] którą leży sobie grzecznie półtora roku już [emoji28]
Orientuje się któraś czy to będzie jeszcze dobre ? Niby znajoma mówiła że po takim czasie jeszcze lepsze będzie, ale czy ja wiem [emoji848]
Mojego też ząb boliMój czasami ma tak samo [emoji2356] choć dziś się zdziwiłam, bo wstałam rano A on nie spał bo ząb co boli. To sobie pomyślałam no tak będzie chodził "osrany " cały dzień, ale jednak nie [emoji848][emoji848] więc albo coś mu się pozmienialo, albo udawał ból [emoji23]
W ciąży to wiadomo że bez alko, ale przy staraniach to mała ilość nie zaszkodzi a wręcz może pomóc się zrelaksowaćPrzy staraniach to nic nie wolno. Tyle lat starań za mną żadnego dziecka i patrz ile lat bez alko bez niczego bo starania. Leżeć i pachnieć [emoji1787][emoji1787]
Właśnie mówię o staraniach[emoji4] wiadomo że żadna normalna kobieta która jest w ciąży i o tym wie to nie pije tak mi się wydaje [emoji848]W ciąży to wiadomo że bez alko, ale przy staraniach to mała ilość nie zaszkodzi a wręcz może pomóc się zrelaksować [emoji106][emoji16]
Przy staraniach to nic nie wolno. Tyle lat starań za mną żadnego dziecka i patrz ile lat bez alko bez niczego bo starania. Leżeć i pachnieć [emoji1787][emoji1787]
Mi gin mówił żeby iść na disco, coś sobie wypić i działać.Przy staraniach to nic nie wolno. Tyle lat starań za mną żadnego dziecka i patrz ile lat bez alko bez niczego bo starania. Leżeć i pachnieć [emoji1787][emoji1787]