Przytyłam*Ja W ciąży przykryłam 10 kg, po schudłam gdzieś ok 16 kg Ale to wynik stresu. Potem przez mniej więcej 3 lata powoli tyłam z 17 kg ( wogóle się nie widziałam). A teraz schudłam te 17 kg i liczę na to że jak się uda zajść w ciążę to też tylko minimum przytyje
reklama
Mooni89
Fanka BB :)
A faktycznie, na szybko pisałam przed pracą, ja chce tshNie tsh tylko fsh i lh. Tak między 2 a 5dc
Dziękuję, moja pomylka jak tsh wyjdzie źle to wezmę od lekarza skierowanie, żeby mi dał na większą ilość badań, bo u nas to majątek kosztuje a do przychodni na badania codziennie masa ludzi do labo, od 6-8.30LH i FSH a nie LH i TSH TSH to hormon tarczycy Bada się razem 3-5 dc TSH też możesz zrobić, ale najlepiej razem z ft4 a już naj najlepiej z ft3 i ft4
Ja w pierwszej 8 drugiej 6 ale po pierwszej przytyłam zaraz jak odstawiłam córkę od piersi i dopiero jak byłam w drugiej ciąży to schudłam na samym początku potem już tyłam i teraz w sumie mam wagę sprzed obu ciążJa W ciąży przykryłam 10 kg, po schudłam gdzieś ok 16 kg Ale to wynik stresu. Potem przez mniej więcej 3 lata powoli tyłam z 17 kg ( wogóle się nie widziałam). A teraz schudłam te 17 kg i liczę na to że jak się uda zajść w ciążę to też tylko minimum przytyje
M_P_90
Ja w pierwszej przytyłam 17kg, Ale stres zrobił swoje i 3 tygodnie po porodzie schudłam 12kg i obecnie mam jakieś 5 kg więcej niż przed ciążąJa w pierwszej 8 drugiej 6 ale po pierwszej przytyłam zaraz jak odstawiłam córkę od piersi i dopiero jak byłam w drugiej ciąży to schudłam na samym początku potem już tyłam i teraz w sumie mam wagę sprzed obu ciąż
To bardzo dobry wynik ja muszę się za brzuch wziąć ale to po wszystkimJa w pierwszej przytyłam 17kg, Ale stres zrobił swoje i 3 tygodnie po porodzie schudłam 12kg i obecnie mam jakieś 5 kg więcej niż przed ciążą
Mama2018mama
Wiecie co dostalam okres i pierwszy raz ciesze sie z okresu bolał mnie tak bardzo brzuch i plecy, ze martwiłam sie, ze cos jest nie tak, teraz do ciąży podejde na luzie i nie będę robic testów wolalabym nie wiedzieć ze były te 2 kreski
A co do tycia w ciazy ja w ciazy przytyłam około 30kg do porodu, od porodu schudłam 38kg ale wiadomo, odeszły wody i dziecko reszte zrzuciłam w 2 lata, nigdy nie powtorze tego błędu i nie bede jesc co dusza zapragnie
A co do tycia w ciazy ja w ciazy przytyłam około 30kg do porodu, od porodu schudłam 38kg ale wiadomo, odeszły wody i dziecko reszte zrzuciłam w 2 lata, nigdy nie powtorze tego błędu i nie bede jesc co dusza zapragnie
K
Katijah
Gość
Ja w pierwszej ciąży 17 w drugiej 21 kg, zrzuciłam w 2 lata a teraz też będę chciała jak najmniej przytyć i nie jeść śmieciWiecie co dostalam okres i pierwszy raz ciesze sie z okresu bolał mnie tak bardzo brzuch i plecy, ze martwiłam sie, ze cos jest nie tak, teraz do ciąży podejde na luzie i nie będę robic testów wolalabym nie wiedzieć ze były te 2 kreski
Marlenaa94
Początkująca w BB
Ok 14 robiłam testy pilam jedynie wodę. Oby się udało
Mialyscie taka sytuacje na teście ? Te krwawienie moje trwało dwa dni.. Okres mam az 5 zazwyczaj. Juz sama nie wiem a do lekarza dopiero w piątek..
Załączniki
Też zaczęłam tyć jak przestałam karmić małego. U mnie zostało dużo przyzwyczajeń żywieniowych. Całe 10 miesięcy sciagalam mleko bo mały był wczesniakiem i nie załapał z piersi. Więc jak go nakarmiłam w nocy to sciagałam następne i przy okazji jadłam mam nadzieję że przy kolejnym będzie prościejJa w pierwszej 8 drugiej 6 ale po pierwszej przytyłam zaraz jak odstawiłam córkę od piersi i dopiero jak byłam w drugiej ciąży to schudłam na samym początku potem już tyłam i teraz w sumie mam wagę sprzed obu ciąż
reklama
Krwawienie, plamienia może być oznaką implantacji zarodka.Mialyscie taka sytuacje na teście ? Te krwawienie moje trwało dwa dni.. Okres mam az 5 zazwyczaj. Juz sama nie wiem a do lekarza dopiero w piątek..