reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny... Zaglądam po tygodniu i nie dam rady nadrobić 🙄
Jeśli któreś pamiętają, to miałam odetchnac od starań i stresu w pracy wietrząc głowę w górach... I owszem wyjechaliśmy, byłam pełna zapału i optymizmu, już po podróży w środę zdobyliśmy piękne szczyty Tatr, zameldowaliśmy się w naszym ulubionym dworku i cieszyliśmy sobą, aż na następny dzień dostałam smutny telefon od mamy, że mój dziadek zmarł... Płacz, powrót, niewykorzystane wakacje, stres, smutek...
Dostalam okres w 22dc zamiast w 27, pogrzeb był wczoraj, dziś mam 3dc i załamałam się, w końcu weszłam na forum, nie dałam rady wcześniej...
Gratuluje nowych fosolek...
Nie wiem czy dam radę psychicznie cieszyć się z waszych kresek... Przepraszam

Bardzo mi przykro. Daj sobie czas, nie zaglądaj na forum, odpocznij i wróć do nas, gdy będziesz już gotowa ❤️ to nie Twój czas, masz do niego prawo. A ukłucie żalu, zazdrości na widok dwóch kresek u innych - kurde, przecież chyba wszystkie to znamy ... 🤷

reklama
Dziewczyny, a ja wam tylko powiem żebyście się nie poddawały i starały się cały czas, bo ja właśnie zobaczyłam II piękne kreseczki na teście i to z wieczornego moczu!!! [emoji123][emoji16][emoji16][emoji16][emoji847][emoji7] wychodzi na to, że miałam nosa do brania teraz luteiny, bo wątpliwości nie ma! Jestem w ciąży! [emoji4][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Gratulacje

Ja już się roztyłam, więc aż się boję co to będzie później 😱😳😂 wychodzi mi z chińskiego kalendarza dziewczynka, więc mam nadzieję, że się to spełni, bo marzę o córce! 😊😊😊 a Tobie jaka płeć wychodzi?
Niby syn ale moje dziewczyny też miały być synami😆coś nie wyszło😁ją pewnie nie będę wiedzieć do porodu znowu ale i tak mam niespodziankę 😆 Już mi mąż zapowiedział że ja mówię mamuśkę🤣aż się boję

Ja już się roztyłam, więc aż się boję co to będzie później 😱😳😂 wychodzi mi z chińskiego kalendarza dziewczynka, więc mam nadzieję, że się to spełni, bo marzę o córce! 😊😊😊 a Tobie jaka płeć wychodzi?
Jeśli chodzi o tycie to mam nadzieję że będzie jak zawsze czyli minimum bo potem i tak tyje 🤦

reklama
Jeśli chodzi o tycie to mam nadzieję że będzie jak zawsze czyli minimum bo potem i tak tyje 🤦
Ja W ciąży przykryłam 10 kg, po schudłam gdzieś ok 16 kg Ale to wynik stresu. Potem przez mniej więcej 3 lata powoli tyłam z 17 kg ( wogóle się nie widziałam). A teraz schudłam te 17 kg i liczę na to że jak się uda zajść w ciążę to też tylko minimum przytyje ;)

Do góry