reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny... Zaglądam po tygodniu i nie dam rady nadrobić 🙄
Jeśli któreś pamiętają, to miałam odetchnac od starań i stresu w pracy wietrząc głowę w górach... I owszem wyjechaliśmy, byłam pełna zapału i optymizmu, już po podróży w środę zdobyliśmy piękne szczyty Tatr, zameldowaliśmy się w naszym ulubionym dworku i cieszyliśmy sobą, aż na następny dzień dostałam smutny telefon od mamy, że mój dziadek zmarł... Płacz, powrót, niewykorzystane wakacje, stres, smutek...
Dostalam okres w 22dc zamiast w 27, pogrzeb był wczoraj, dziś mam 3dc i załamałam się, w końcu weszłam na forum, nie dałam rady wcześniej...
Gratuluje nowych fosolek...
Nie wiem czy dam radę psychicznie cieszyć się z waszych kresek... Przepraszam

Bardzo mi przykro. Daj sobie czas, nie zaglądaj na forum, odpocznij i wróć do nas, gdy będziesz już gotowa ❤️ to nie Twój czas, masz do niego prawo. A ukłucie żalu, zazdrości na widok dwóch kresek u innych - kurde, przecież chyba wszystkie to znamy ... 🤷

reklama
Dziewczyny, a ja wam tylko powiem żebyście się nie poddawały i starały się cały czas, bo ja właśnie zobaczyłam II piękne kreseczki na teście i to z wieczornego moczu!!! [emoji123][emoji16][emoji16][emoji16][emoji847][emoji7] wychodzi na to, że miałam nosa do brania teraz luteiny, bo wątpliwości nie ma! Jestem w ciąży! [emoji4][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Gratulacje

Ja już się roztyłam, więc aż się boję co to będzie później 😱😳😂 wychodzi mi z chińskiego kalendarza dziewczynka, więc mam nadzieję, że się to spełni, bo marzę o córce! 😊😊😊 a Tobie jaka płeć wychodzi?
Niby syn ale moje dziewczyny też miały być synami😆coś nie wyszło😁ją pewnie nie będę wiedzieć do porodu znowu ale i tak mam niespodziankę 😆 Już mi mąż zapowiedział że ja mówię mamuśkę🤣aż się boję

Ja już się roztyłam, więc aż się boję co to będzie później 😱😳😂 wychodzi mi z chińskiego kalendarza dziewczynka, więc mam nadzieję, że się to spełni, bo marzę o córce! 😊😊😊 a Tobie jaka płeć wychodzi?
Jeśli chodzi o tycie to mam nadzieję że będzie jak zawsze czyli minimum bo potem i tak tyje 🤦

reklama
Jeśli chodzi o tycie to mam nadzieję że będzie jak zawsze czyli minimum bo potem i tak tyje 🤦
Ja W ciąży przykryłam 10 kg, po schudłam gdzieś ok 16 kg Ale to wynik stresu. Potem przez mniej więcej 3 lata powoli tyłam z 17 kg ( wogóle się nie widziałam). A teraz schudłam te 17 kg i liczę na to że jak się uda zajść w ciążę to też tylko minimum przytyje ;)

Do góry