Ooo coś w tym jest bo moja druga córa urodziła się miesiąc po śmierci mojej babci i jeśli chodzi o wygląd to jakby skórę zdjął i miny takie same robi a ja się śmieje że mam małą babcie w domuNie wiem czy moje słowa cokolwiek Ci pomogą. Walczyłam prawie 2 lata, jestem po jednej biochemicznej i morzu wylanych łez, kilku załamaniach. Teraz się udało, w ostatnim cyklu, który sobie dałam przed laparoskopia. Mąż ma jutro umówione badania nasienia - w razie czego nawet ich nie odwoływał. Niby się cieszymy, ale jest ogromny strach.
Moja prababcia zawsze mówiła, ze ona odejdzie ale na swoje miejsce wyśle innego, małego Anioła. Może w Twoim przypadku się to sprawdzi.
Bądź silna, na pewno nie jesteś sama, masz wokół siebie mnóstwo cudownych osób, które Cię zawsze wesprą [emoji8]
reklama
M_P_90
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja wam tylko powiem żebyście się nie poddawały i starały się cały czas, bo ja właśnie zobaczyłam II piękne kreseczki na teście i to z wieczornego moczu!!! wychodzi na to, że miałam nosa do brania teraz luteiny, bo wątpliwości nie ma! Jestem w ciąży!
Załączniki
Ale super gratulacjeDziewczyny, a ja wam tylko powiem żebyście się nie poddawały i starały się cały czas, bo ja właśnie zobaczyłam II piękne kreseczki na teście i to z wieczornego moczu!!! wychodzi na to, że miałam nosa do brania teraz luteiny, bo wątpliwości nie ma! Jestem w ciąży!
młoda1994
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny, a ja wam tylko powiem żebyście się nie poddawały i starały się cały czas, bo ja właśnie zobaczyłam II piękne kreseczki na teście i to z wieczornego moczu!!! [emoji123][emoji16][emoji16][emoji16][emoji847][emoji7] wychodzi na to, że miałam nosa do brania teraz luteiny, bo wątpliwości nie ma! Jestem w ciąży! [emoji4][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
M_P_90
Dziękuję i dołączam do Ciebie, bo też pewnie gdzieś koło 4 tc będzieAle super gratulacje
M_P_90
Dziękuję kochana i teraz trzymam kciuki za Ciebie!Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
jeszczebedziepieknie
Moja siostra urodziła córkę po śmierci naszego dziadka. Nawet ma pieprzyka w tym samym miejscu co on, na czubku nosa
Ooo coś w tym jest bo moja druga córa urodziła się miesiąc po śmierci mojej babci i jeśli chodzi o wygląd to jakby skórę zdjął i miny takie same robi a ja się śmieje że mam małą babcie w domu
młoda1994
Ale się cieszę że się udało[emoji4][emoji4] cieszę się razem z Tobą. Dziękuję.Dziękuję kochana i teraz trzymam kciuki za Ciebie! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji7]
M_P_90
Ja jeszcze do końca nie wierzę w to, ale kreska wyszła po kilku sekundach i to taka intensywnaAle się cieszę że się udało[emoji4][emoji4] cieszę się razem z Tobą. Dziękuję.
reklama
Magdusia88
Oh kochana przykro mi bardzo! Moje kondolencje...Hej dziewczyny... Zaglądam po tygodniu i nie dam rady nadrobić [emoji849]
Jeśli któreś pamiętają, to miałam odetchnac od starań i stresu w pracy wietrząc głowę w górach... I owszem wyjechaliśmy, byłam pełna zapału i optymizmu, już po podróży w środę zdobyliśmy piękne szczyty Tatr, zameldowaliśmy się w naszym ulubionym dworku i cieszyliśmy sobą, aż na następny dzień dostałam smutny telefon od mamy, że mój dziadek zmarł... Płacz, powrót, niewykorzystane wakacje, stres, smutek...
Dostalam okres w 22dc zamiast w 27, pogrzeb był wczoraj, dziś mam 3dc i załamałam się, w końcu weszłam na forum, nie dałam rady wcześniej...
Gratuluje nowych fosolek...
Nie wiem czy dam radę psychicznie cieszyć się z waszych kresek... Przepraszam
Moj poprzedni cykl też trwal 22 dni... Mój lekarz twierdzi, że to po suplementach. Teraz mam 2 dc. Starać się będziemy, oczywiście, ale sama wiesz jak to jest po takim czasie.
W każdym razie życzę wam powodzenia! [emoji120]