reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny , dziwna sytuacja się przed chwilą zdarzyła ... Wzięłam dzisiaj jeden test ciążowy z szafki bo coś mnie pokusiło żeby zrobić , wiem że to może być za wcześnie , ale pomyślałam że może już coś będzie widać . No i zrobiłam go . I wiecie co ? Najpierw idzie ta fala czerwonego koloru prawda ? Potem znikła została jedna kreska i zaraz po ok. 2 minutach druga twarda kreska przeszła od prawej strony testu do lewej ... Do tej drugiej kreski - naszła na nią . Nigdzie nie mogę znaleźć wątku na ten temat . Test wadliwy pewnie ale może ta druga kreska coś wykryła ? I poprostu nie została na swoim miejscu ? Boże nie wiem co myśleć .

reklama
Żadnych bliźniaków!
Jeszcze nie wiadomo, możesz się zaskoczyć [emoji16] A chciałabyś bliźniaki? Na letrozolu ma się 7-8% szans ale same gonadotropiny to już 25% szans na bliźniaki a w połączeniu z letrozolem, gin mi mówił ze mam 30% szans. Bardziej się boje tego ze 6% szans na trojaczki a tu wiadomo, zagrożona ciąża, wcześniactwo, strach o dzieci...
ale bliźniaki mogły by być [emoji28] daj znać jak już zobaczysz serduszko/serduszka!
Rób jutro!
No kur... Boję się
Chcę Cię na czerwcowych!
Powiedzcie szczerze....
Chcecie się mnie pozbyć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny , dziwna sytuacja się przed chwilą zdarzyła ... Wzięłam dzisiaj jeden test ciążowy z szafki bo coś mnie pokusiło żeby zrobić , wiem że to może być za wcześnie , ale pomyślałam że może już coś będzie widać . No i zrobiłam go . I wiecie co ? Najpierw idzie ta fala czerwonego koloru prawda ? Potem znikła została jedna kreska i zaraz po ok. 2 minutach druga twarda kreska przeszła od prawej strony testu do lewej ... Do tej drugiej kreski - naszła na nią . Nigdzie nie mogę znaleźć wątku na ten temat . Test wadliwy pewnie ale może ta druga kreska coś wykryła ? I poprostu nie została na swoim miejscu ? Boże nie wiem co myśleć .
Test wadliwy i trzeba go powtórzyć najlepiej z innej firmy o czułości 10

2 kreska nie wędruje 🤷‍♀️ moim zdaniem reszta moczu przeciągnęła jeszcze odczynniki dlatego tak to wyglądało. Sam odczynnik bety jest nieruchomy 🤷‍♀️ a przynajmniej powinien 😅

To był ten z pink o czułości 10, za pierwszym razem jak spojrzałam mówię sobie "jak zwykle " ale zaraz pojawiła się ta druga i nie była taka jasna , ale bez żadnych rozmazań taka ostra .. mówię " o boże ciąża" i przyglądam się coś mi nie pasuje , bo zmierza ta kreska w lewą stronę ... Baaaardzo baaaardzo powoli ale poszła . Ale dobra . Następny zrobię dopiero jak nie przyjdzie @

To był ten z pink o czułości 10, za pierwszym razem jak spojrzałam mówię sobie "jak zwykle " ale zaraz pojawiła się ta druga i nie była taka jasna , ale bez żadnych rozmazań taka ostra .. mówię " o boże ciąża" i przyglądam się coś mi nie pasuje , bo zmierza ta kreska w lewą stronę ... Baaaardzo baaaardzo powoli ale poszła . Ale dobra . Następny zrobię dopiero jak nie przyjdzie @
Wadliwy test na bank

reklama
Dzień dobry :) ja dziś oszukałam system 😅
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. 😣 chore

Do góry