Dziewczyny , dziwna sytuacja się przed chwilą zdarzyła ... Wzięłam dzisiaj jeden test ciążowy z szafki bo coś mnie pokusiło żeby zrobić , wiem że to może być za wcześnie , ale pomyślałam że może już coś będzie widać . No i zrobiłam go . I wiecie co ? Najpierw idzie ta fala czerwonego koloru prawda ? Potem znikła została jedna kreska i zaraz po ok. 2 minutach druga twarda kreska przeszła od prawej strony testu do lewej ... Do tej drugiej kreski - naszła na nią . Nigdzie nie mogę znaleźć wątku na ten temat . Test wadliwy pewnie ale może ta druga kreska coś wykryła ? I poprostu nie została na swoim miejscu ? Boże nie wiem co myśleć .
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Najważniejsze że się teraz nic nie dzieje i się nie mecze z jakimś dziadostwem.To się też z wiekiem zmienia, teraz możesz nie mieć ale później może się zacząć niestety...
Żadnych bliźniaków!
Rób jutro!Jeszcze nie wiadomo, możesz się zaskoczyć [emoji16] A chciałabyś bliźniaki? Na letrozolu ma się 7-8% szans ale same gonadotropiny to już 25% szans na bliźniaki a w połączeniu z letrozolem, gin mi mówił ze mam 30% szans. Bardziej się boje tego ze 6% szans na trojaczki a tu wiadomo, zagrożona ciąża, wcześniactwo, strach o dzieci...
ale bliźniaki mogły by być [emoji28] daj znać jak już zobaczysz serduszko/serduszka!
Chcę Cię na czerwcowych!No kur... Boję się
Powiedzcie szczerze....
Chcecie się mnie pozbyć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
młoda1994
Test wadliwy i trzeba go powtórzyć najlepiej z innej firmy o czułości 10Dziewczyny , dziwna sytuacja się przed chwilą zdarzyła ... Wzięłam dzisiaj jeden test ciążowy z szafki bo coś mnie pokusiło żeby zrobić , wiem że to może być za wcześnie , ale pomyślałam że może już coś będzie widać . No i zrobiłam go . I wiecie co ? Najpierw idzie ta fala czerwonego koloru prawda ? Potem znikła została jedna kreska i zaraz po ok. 2 minutach druga twarda kreska przeszła od prawej strony testu do lewej ... Do tej drugiej kreski - naszła na nią . Nigdzie nie mogę znaleźć wątku na ten temat . Test wadliwy pewnie ale może ta druga kreska coś wykryła ? I poprostu nie została na swoim miejscu ? Boże nie wiem co myśleć .
HeraUnique
2 kreska nie wędruje moim zdaniem reszta moczu przeciągnęła jeszcze odczynniki dlatego tak to wyglądało. Sam odczynnik bety jest nieruchomy a przynajmniej powinienDziewczyny , dziwna sytuacja się przed chwilą zdarzyła ... Wzięłam dzisiaj jeden test ciążowy z szafki bo coś mnie pokusiło żeby zrobić , wiem że to może być za wcześnie , ale pomyślałam że może już coś będzie widać . No i zrobiłam go . I wiecie co ? Najpierw idzie ta fala czerwonego koloru prawda ? Potem znikła została jedna kreska i zaraz po ok. 2 minutach druga twarda kreska przeszła od prawej strony testu do lewej ... Do tej drugiej kreski - naszła na nią . Nigdzie nie mogę znaleźć wątku na ten temat . Test wadliwy pewnie ale może ta druga kreska coś wykryła ? I poprostu nie została na swoim miejscu ? Boże nie wiem co myśleć .
To był ten z pink o czułości 10, za pierwszym razem jak spojrzałam mówię sobie "jak zwykle " ale zaraz pojawiła się ta druga i nie była taka jasna , ale bez żadnych rozmazań taka ostra .. mówię " o boże ciąża" i przyglądam się coś mi nie pasuje , bo zmierza ta kreska w lewą stronę ... Baaaardzo baaaardzo powoli ale poszła . Ale dobra . Następny zrobię dopiero jak nie przyjdzie @
młoda1994
Wadliwy test na bankTo był ten z pink o czułości 10, za pierwszym razem jak spojrzałam mówię sobie "jak zwykle " ale zaraz pojawiła się ta druga i nie była taka jasna , ale bez żadnych rozmazań taka ostra .. mówię " o boże ciąża" i przyglądam się coś mi nie pasuje , bo zmierza ta kreska w lewą stronę ... Baaaardzo baaaardzo powoli ale poszła . Ale dobra . Następny zrobię dopiero jak nie przyjdzie @
A jednak przeszła , dziwne nigdy się z tym nie spotkałam , poprostu musiał być wadliwy2 kreska nie wędruje moim zdaniem reszta moczu przeciągnęła jeszcze odczynniki dlatego tak to wyglądało. Sam odczynnik bety jest nieruchomy a przynajmniej powinien
A dlaczego tak długo musisz czekac na amh? Ja miałam po 2 dniach robiłam w synevoAmh 10 dni, inne jutro.
reklama
Dzień dobry ja dziś oszukałam system
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. chore
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. chore