Hej miło, że pytasz narazie jest dobrze. Na usg widoczne 2 pęcherzyki z tym, ze gin powiedział, że jest wcześnie i jeden pewnie się wchlonie teraz wizyta 16ego i mam nadzieję, ze usłyszę juz serduszko trzymam kciuki dziewczyny za Wasze 2 kreski!! :*@Madziaa30 jak po wizycie??
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
a dużo Ci się przesunęła? Jeśli były bobosexy to jeszcze nic straconegoDzień dobry ja dziś oszukałam system
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. chore
E
emi1
Gość
Zacznie się magia, choć moja przyjaciółka, która jest w 7 miesiącu, mówi, że żadna magia, i wcale nie jest cudownie
Powiedzenie że ciąża to najpiękniejszy czas w życiu każdej kobiety wymyślil mężczyzna
Dla mnie przesunięcie w dobra stronę bo na 14dc, a zazwyczaj miałam ok 16-18dc, także.... dla mnie bajkaa dużo Ci się przesunęła? Jeśli były bobosexy to jeszcze nic straconego
K
Katijah
Gość
ObiecujęOstatnia szanse ci daje jutro z samego rana chce tu widzieć twój test oczywiście pozytywny innego nie przyjmę do świadomości i uznam ze wymazalas druga kreskę [emoji1787]Objaw ciążowy [emoji3060][emoji3060][emoji3060]Po takim poście napewno testu nie zrobi [emoji1787][emoji1787]
K
Katijah
Gość
Dziś kupię obiecuję, prowokuję tą moją @Żadnych bliźniaków! Rób jutro! Chcę Cię na czerwcowych!
HeraUnique
Tzn są kobiety, które od dziecka marzą o bobo, dla których ten czas pomimo minusów jest najcudowniejszy, a są takie, które nigdy o tym nie myślały, żeby mieć dziecko , po prostu przyszedł czas lub wpadłyPowiedzenie że ciąża to najpiękniejszy czas w życiu każdej kobiety wymyślil mężczyzna
K
Katijah
Gość
Możesz wstawić zdjęcie?To był ten z pink o czułości 10, za pierwszym razem jak spojrzałam mówię sobie "jak zwykle " ale zaraz pojawiła się ta druga i nie była taka jasna , ale bez żadnych rozmazań taka ostra .. mówię " o boże ciąża" i przyglądam się coś mi nie pasuje , bo zmierza ta kreska w lewą stronę ... Baaaardzo baaaardzo powoli ale poszła . Ale dobra . Następny zrobię dopiero jak nie przyjdzie @
młoda1994
Trzymam za slowoObiecuję [emoji8]
reklama
K
Katijah
Gość
Głowa do góry.Dzień dobry ja dziś oszukałam system
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. chore
Ja jestem dzień po terminie @ wg flo a seksy zakazane były do 3 tyg po zabiegu. I tylko 3 razy w całym cyklu. Czy się udało zobaczę jutro rano....
Ale ale jeśli się udało to...... Wiem kiedy był ten złoty strzał bo poczuł to mój i ja coś magicznego..... I to niby 2 dni po owu wyliczonej przez flo lub 2 dni przed owu wyliczonej z obserwacji śluzu