reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej :) miło, że pytasz :) narazie jest dobrze. Na usg widoczne 2 pęcherzyki 🙈 z tym, ze gin powiedział, że jest wcześnie i jeden pewnie się wchlonie 😊 teraz wizyta 16ego i mam nadzieję, ze usłyszę juz serduszko 😁 trzymam kciuki dziewczyny za Wasze 2 kreski!! :*

reklama
Dzień dobry :) ja dziś oszukałam system 😅
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. 😣 chore
a dużo Ci się przesunęła? Jeśli były bobosexy to jeszcze nic straconego 🙃

To był ten z pink o czułości 10, za pierwszym razem jak spojrzałam mówię sobie "jak zwykle " ale zaraz pojawiła się ta druga i nie była taka jasna , ale bez żadnych rozmazań taka ostra .. mówię " o boże ciąża" i przyglądam się coś mi nie pasuje , bo zmierza ta kreska w lewą stronę ... Baaaardzo baaaardzo powoli ale poszła . Ale dobra . Następny zrobię dopiero jak nie przyjdzie @
Możesz wstawić zdjęcie?

reklama
Dzień dobry :) ja dziś oszukałam system 😅
W tym miesiącu sobie lekko odpuściłam starania, w sensie nie fiksuje tak strasznie. Jedyne to co to tylko mierze temperature, ale nie skupiam się na niej i biorę leki jakie trzeba. Seks jak się zachce. No i ovu wyznaczało mi owulacje na czwartek... a tu dziś wklepałem temperature i się okazało, ze jednak wyznaczyło mi owulacje 4dni temu.. w sobotę.
Seksy były jak należy akurat... ale jak to dziś zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, ze jednak już szansa minęła i kolejna będzie dopiero w nowym cyklu. 😣 chore
Głowa do góry.
Ja jestem dzień po terminie @ wg flo a seksy zakazane były do 3 tyg po zabiegu. I tylko 3 razy w całym cyklu. Czy się udało zobaczę jutro rano....
Ale ale jeśli się udało to...... Wiem kiedy był ten złoty strzał bo poczuł to mój i ja coś magicznego..... I to niby 2 dni po owu wyliczonej przez flo lub 2 dni przed owu wyliczonej z obserwacji śluzu 🤷‍♀️

Do góry