K
Katijah
Gość
Nie mam, gdybym miała już bym zrobiłaNie peniaj zrób test i nie wkręcaj ze nie masz bo napewno masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam, gdybym miała już bym zrobiłaNie peniaj zrób test i nie wkręcaj ze nie masz bo napewno masz
Też się boję, że wkręcamy sobie te objawy... Ale co zmieni zrobienie testu? Jedynie rozwieje wątpliwości a jak zrobisz test i wyjdzie pozytyw to już możesz zacząć bardziej na siebie uważać, dołączyć suple itd i my Ci damy spokójNo kur... Boję się
Od rana będą lecieć ja wrócę ze szkoły i ma być tu test wstawiony z dwoma pięknymi krechami [emoji16][emoji16]No kur... Boję się
Tez o tym nie wiedziałam, ale w sumie ja zawsze sikac chodzęPierwsze słyszę. Ja od żadnego gin tego nie usłyszałam. A jak mam sikac jak mi się nie chce. Ja idę dopiero rano jak wstaje do toalety.
Ja muszę przed ale po już nie chce mi sie[emoji1787]Tez o tym nie wiedziałam, ale w sumie ja zawsze sikac chodzę
Właśnie chyba bardziej boję się, że wyjdzie pozytyw i dopiero się zacznieTeż się boję, że wkręcamy sobie te objawy... Ale co zmieni zrobienie testu? Jedynie rozwieje wątpliwości a jak zrobisz test i wyjdzie pozytyw to już możesz zacząć bardziej na siebie uważać, dołączyć suple itd i my Ci damy spokój
Tobie nie idzie dogodzić[emoji85]Właśnie chyba bardziej boję się, że wyjdzie pozytyw i dopiero się zacznie [emoji23][emoji23][emoji23]
Już w pracy siedzę, wybacz. Popołudniu jak zrobię pewnie nie będzie wiarygodnyOd rana będą lecieć ja wrócę ze szkoły i ma być tu test wstawiony z dwoma pięknymi krechami [emoji16][emoji16]
Ja trzymałam tyłek lekko w górze, tzn na poduszce i leżałam 10 min żeby nie wyleciało nicA wy leżycie po boboseksach z nogami do góry czy nie ?
Rozchwiana jestemTobie nie idzie dogodzić[emoji85]