reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
To dziewczynki ja z Wami podobnie.. @ powinna być za 10 dni,15. 10.planowo, chociaż może być bliżej 20.Zero jakich kolwiek objawów śluzu totalnie brak, zawsze mam suchotę przed @, dopiero tak 2,3 dni przed @ jakiś śluz się pojawia w tym cyklu piersi nie bolą ale u mnie to normalne że raz bolą raz nie 🤷‍♀️
To ja teraz jeszcze dodam , że jakieś pół godziny temu takie same kłucia tam w dole w środku , takie same jak wczoraj i w nocy były w brzuchu ... Nie kojarzę żebym kiedykolwiek przed @ to miała 🤷 boże , może ja już naprawdę za dużo objawów się doszukuję wyjdę zaraz na idiotkę 😂

Hej dziewczyny u mnie niestety 18dzieb opoznienia@...cykl bezowulacyjny od dziś zajadam się z dupkiem... W 4,5dc mam przyjść. Na monitoring nie za wcześnie jak na 4,5dc?

To ja teraz jeszcze dodam , że jakieś pół godziny temu takie same kłucia tam w dole w środku , takie same jak wczoraj i w nocy były w brzuchu ... Nie kojarzę żebym kiedykolwiek przed @ to miała 🤷 boże , może ja już naprawdę za dużo objawów się doszukuję wyjdę zaraz na idiotkę 😂
Ja już wszystkie objawy jakie mogą istnieć miałam 🤣🤣pewnie miałam też takie co nigdy w ciąży nie występują 😂😂😂ja na razie nie czuję nic nadzwyczajnego.. Objawy wszystkie mam na @ bulgoty w brzuchu kłucia też mam czasem ale ja mam tak zawsze przed @ dlatego ja nie nastawiam się na nic🙄

Też mam kłucie 🤷‍♀️ może październik to cykl z kłuciem u jakieś części kobiet 🤔🤔😂

Ja już wszystkie objawy jakie mogą istnieć miałam 🤣🤣pewnie miałam też takie co nigdy w ciąży nie występują 😂😂😂ja na razie nie czuję nic nadzwyczajnego.. Objawy wszystkie mam na @ bulgoty w brzuchu kłucia też mam czasem ale ja mam tak zawsze przed @ dlatego ja nie nastawiam się na nic🙄
Ja też miałam wszystkie objawy ciąży jakie można wymyślić 🤷‍♀️ 3 lata starań, to wierz mi przerobiłam wszystko 🤷‍♀️ kłucie takie nonstop, delikatne mam 1 raz😂 zawsze mogę dodać do puli 😂

reklama
Do góry