reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zapisałam się do endo za 2 tygodnie prywatnie. Pierwszy możliwy termin. Zobaczymy co powie na to moje ogromne anty tpo🙂 Choć mój mąż miał już swoje osobiste konsultacje u znajomej i podobno przy idealnym tsh, ft3 i ft4 nie dają leków tylko jakieś suple😒 bo to znaczy, że tarczyca działa oki tylko jest stan zapalny i co miesiąc trzeba powtarzać badania. Dopiero jak się pogorszy to leki. Hmmm i to nie ma wpływu na ciążę.

reklama
Zapisałam się do endo za 2 tygodnie prywatnie. Pierwszy możliwy termin. Zobaczymy co powie na to moje ogromne anty tpo🙂 Choć mój mąż miał już swoje osobiste konsultacje u znajomej i podobno przy idealnym tsh, ft3 i ft4 nie dają leków tylko jakieś suple😒 bo to znaczy, że tarczyca działa oki tylko jest stan zapalny i co miesiąc trzeba powtarzać badania. Dopiero jak się pogorszy to leki. Hmmm i to nie ma wpływu na ciążę.
Moja mama przy hashimoto bierze leki, bo ma tsh dodatkowo źle.
Ja natomiast miałam od 16rż guzy na tarczycy przy idealnych wynikach i endo co jakiś czas dawał mi tabletki na zmniejszanie ich, bo 4 razy biopsja ale na szczęście niezlosliwe

To ja teraz jeszcze dodam , że jakieś pół godziny temu takie same kłucia tam w dole w środku , takie same jak wczoraj i w nocy były w brzuchu ... Nie kojarzę żebym kiedykolwiek przed @ to miała 🤷 boże , może ja już naprawdę za dużo objawów się doszukuję wyjdę zaraz na idiotkę 😂

Myślę że każda z nas szuka tych objawów. Ja raz jestem przekonana że jestem w ciąży, a 2 godziny później nie na 100% nie, jutro przyjdzie okres.

Wydaje mi się że pęcherzyk pękł 🧐 najpierw bolał i w sumie pobolewa mnie podbrzusze i czuję ten lewy jajnik promieniujący ale tak w pachwine 🤔 uwierzycie , że się nigdy tak w owulacje nie wsłuchiwałam 😂 i UJ wie czy to jest to xD
Wielu rzeczy można się dowiedzieć o dolegliwościach w cyklu, kiedy zacznie się świadomie swojemu ciału przyglądać 🤷‍♀️ a ile jeszcze się dodatkowych znajdzie, które się przeczyta gdzieś w sieci 😁😂
Oby to było to🙌 zmykaj z forum idź działać 😁

Myślę że każda z nas szuka tych objawów. Ja raz jestem przekonana że jestem w ciąży, a 2 godziny później nie na 100% nie, jutro przyjdzie okres.
Mam dokładnie to samo ja co prawda jestem właśnie w fazie owulacji (wydaje mi się że była przedwczoraj i że tak czy inaczej ten cykl będzie krótszy o 2 dni ale to mi się tylko wydaje ) jednak mam ciągle przeplatane nastawienie dziś jak jechałam z pracy rowerem to myślałam sobie że już się tam zaczyna cud itp nawet glaskalam brzuch 🤣😅 a jak dojechałam to myślałam sobie jaką ja głupia jestem 😋😋

reklama
Do góry