Ancka
Fanka BB :)
13dc.... Jeszcze 15 do @ ... Co się tak ten czas wlecze !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak ja się za bardzo nakręciłamTeż mam kłucie może październik to cykl z kłuciem u jakieś części kobiet
Ja pierwszy raz czuje gdzieś w sobie po parunastu cyklach, że chyba się udało. Nie powiem, wyjątkowo się nakręcamChyba tak ja się za bardzo nakręciłam
Oby !!Ja pierwszy raz czuje gdzieś w sobie po parunastu cyklach, że chyba się udało. Nie powiem, wyjątkowo się nakręcam
Ja tak samo 3 lata!!! We wrześniu pyklo równe 3 lata!!! Także domyślam się że wszystko już przerobiłaśJa też miałam wszystkie objawy ciąży jakie można wymyślić 3 lata starań, to wierz mi przerobiłam wszystko kłucie takie nonstop, delikatne mam 1 raz zawsze mogę dodać do puli
Tak tak, pewnie że pracuje. Czytam książki, oglądam seriale, dam radęDomyślam się [emoji85] ale tylko spokój cię uratuje. Może znajdź sobie jakieś zajęcie? Pracujesz?
Obstawiam, że w ciąży nie będę miała żadnych objawów, bo miałam już wszystkie jak myśli i głowa wpływają na odczucia i resztę...Ja tak samo 3 lata!!! We wrześniu pyklo równe 3 lata!!! Także domyślam się że wszystko już przerobiłaś
Tak Cie testowała? [emoji23]
O A gdzie?O ja też dolnośląskie
Fajnie chociaż tak się czuć, oby to było toJa pierwszy raz czuje gdzieś w sobie po parunastu cyklach, że chyba się udało. Nie powiem, wyjątkowo się nakręcam