Mam wizytę 18 października w niedzielęNo to czekam na Twoja fasolkę.
Oszaleje do tego czasu ale co zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wizytę 18 października w niedzielęNo to czekam na Twoja fasolkę.
Domyślam się [emoji85] ale tylko spokój cię uratuje. Może znajdź sobie jakieś zajęcie? Pracujesz?Mam wizytę 18 października w niedzielę [emoji28]
Oszaleje do tego czasu ale co zrobić [emoji2368]
Kiedy planujesz testować ja w razie gdyby się tylko spóźniała.. Najgorzej jak się opóźni a test bielJa podobnie jak Ty do @ będziemy w podobnym terminie czekać na @ albo testować
Najlepiej idź na betę w dniu spodziewanej @albo chociaż dzień przed trzymam mocno kciuki żeby się udałoLiczę na to cały czas. <3
Kochana cały czas mam taką nadzieje. Niepotrzebnie dziś posłuchałam Pani pielęgniarki, która powiedziała mi, że juz tydzień przed można zrobić betę.
Najlepiej idź na betę w dniu spodziewanej @albo chociaż dzień przed ☺☺trzymam mocno kciuki żeby się udało
Ja mam termin @ za 8 dni I planuje testować za 10 pod warunkiem, że @ nie przyjdzie, albo test mnie nie podkusi w niedzielęKiedy planujesz testować ☺ja w razie gdyby się tylko spóźniała.. Najgorzej jak się opóźni a test biel
Wtedy już siekiery nie będą lecieć tylko coś mocniejszego [emoji35][emoji35][emoji1787][emoji1787]
Leżę, zimno mi
W ogóle nie po drodze
Ej a może ten test był jakiś dupiatyHahaha
Nie kupiłam specjalnie, żeby mnie nie kusiło.
Jutro wg moich obserwacji owu powinna być @ ale to 31 dc gdzie u mnie 26-28....