reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ogarniacie jak się liczy rozmiar pęcherzyka?
Byłam na usg, pęcherzyk 13.7 na 19.5 mm.
Gin mówi że zaraz pęknie bo ma 19.5 ale dowiedziałam się że podobno z tych dwóch wartości powinno się średnią wyciągnąć? To wyszłoby że ma dzisiaj 16.6 mm.
Przy ilu wam pęka pęcherzyk?

Daj koniecznie znać co gin powiedział, ja jestem 5dpo w środę zrobię progesteron, od owu boli mnie w krzyżu, ale dzisiaj już czulam jak jajniki kłują, sutki mam wrażliwe, badam szyjkę w tym cyklu, narazie wysoko, ale twarda, temp podniesiona, zobaczymy jak ten cykl, jeśli się nie uda w sierpniu przed wczasami będę chciała ogarnąć gina, a na początku cyklu porobię sobie jakieś badania

Ja teraz porobiłam wyniki, ogólnie spoko, ale dalej wysoki stosunek od lf do fsh, ale to norma ubmnie. Zobaczymy co jutro powie, trzymam kciuki za Twój cykl 🥰🥰🥰

reklama
Do góry