reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wierzę, bardzo Ci kochana współczuję.. Ja całe szczęście dostałam i mam nadzieję, że teraz mój gin się mną zajmie [emoji4][emoji4]
Na szczęście u mnie starania zawieszone więc do niczego mi teraz regularny okres jest nie potrzebny. Po ilu dniach dostałaś okres? Wywoływałas czy sam przyszedł?

Napewno się zajmie[emoji4][emoji4]

Nadal nie dostałaś okresu?? [emoji15][emoji15] ja dzisiaj mam badanie progesteronu i jestem też ciekawa co to mi wyjdzie...[emoji848][emoji33]
Niestety nie, ale po tych tabletkach na wywołanie to okres przychodzi na 15 dzień po odstawieniu czyli 2- 3.08 dopiero. Także jeszcze sporo czasu. Ten cykl będzie trwał 62 dni.

Daj znać jak będziesz miała wynik proga.

reklama
Hej, też miałam zabieg w maju. Który masz cykl po? Ja pierwszy, jutro monitoring i ciekawa jestem czy pozwoli się starać.
Hej🙂
Przepraszam nie dostałam powiadomienia że ktoś coś odpisał 🙊
Jestem po 1, u lekarki byłam w 12 dniu drugiego cyklu i pozwoliła się starać już teraz.
Za dwa tygodnie powinnam mieć okres ale mam nadzieję że nie przyjdzie.
A jak u Ciebie ?

Do góry