reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny przy jakiej wielkości pęka wam pęcherzyk?
pęcherzyk pęka jak ma około 25mm. Jak się staraliśmy o drugą córkę, to byłam u lekarza w okresie okoloowulacyjnym i pęcherzyk maila 22.5mm i lekarz powiedziała, że jak ma 25mm, to pęka i że u mnie to wypada jutro. Udało się nam z córką za pierwszym razem 😁

reklama
Na szczęście u mnie starania zawieszone więc do niczego mi teraz regularny okres jest nie potrzebny. Po ilu dniach dostałaś okres? Wywoływałas czy sam przyszedł?

Napewno się zajmie[emoji4][emoji4]
36 dc, ostatnio cyjl trwał 34 więc podobnie, przyszedł sam, ale był mega skąpy taki wręcz dziwny, az robiłam test w trakcie żeby miec pewność, że nie biochemiczna...

Niestety nie, ale po tych tabletkach na wywołanie to okres przychodzi na 15 dzień po odstawieniu czyli 2- 3.08 dopiero. Także jeszcze sporo czasu. Ten cykl będzie trwał 62 dni.

Daj znać jak będziesz miała wynik proga.
Masakra to tak jakbyś jednej miesiączki wg nie miała i dostała dopiero następną w nowym cyklu...nie wiedziałam, że może się tak porobić, że cykl trwa po 60 dni 😱😱😳 oczywiście, dam znać jak będą wyniki...jestem ciekawa jaki ten progesteron jest...🤔

Część 🙂
Pozwolę sobie dołączyć do Was :)
Jestem po pracy danej nieudanej próbie - w maju miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu zatrzymanym.
Wczoraj po badaniach moja gin dała nam zielone światło więc dołączam do Was !
Owulacja przed nami, według lekarki w środę mamy zaczynać szaleć 😂
Trzymam kciuki za wszystkie!

Też miałam w maju zabieg, jestem po kontroli usg i jest ok, ja się trzymam teorii, że czekam że staraniami 3 miesiące więc jeszcze miesiąc 😉

Też miałam w maju zabieg, jestem po kontroli usg i jest ok, ja się trzymam teorii, że czekam że staraniami 3 miesiące więc jeszcze miesiąc 😉
Ja ufam lekarce :)
Uczciwie na nic się nastawiam, wiem że teraz sporo czasu może upłynąć nic nam się uda dlatego nie chce marnować ani jednej szansy :p
Trzymam kciuki!

reklama
Masakra to tak jakbyś jednej miesiączki wg nie miała i dostała dopiero następną w nowym cyklu...nie wiedziałam, że może się tak porobić, że cykl trwa po 60 dni [emoji33][emoji33][emoji15] oczywiście, dam znać jak będą wyniki...jestem ciekawa jaki ten progesteron jest...[emoji848]
Dokładnie powinnam się szykować do 3 miesiączki po poronieniu a jeszcze 2 nie miałam [emoji1787]

Do góry