reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny przy jakiej wielkości pęka wam pęcherzyk?
pęcherzyk pęka jak ma około 25mm. Jak się staraliśmy o drugą córkę, to byłam u lekarza w okresie okoloowulacyjnym i pęcherzyk maila 22.5mm i lekarz powiedziała, że jak ma 25mm, to pęka i że u mnie to wypada jutro. Udało się nam z córką za pierwszym razem 😁

reklama
Na szczęście u mnie starania zawieszone więc do niczego mi teraz regularny okres jest nie potrzebny. Po ilu dniach dostałaś okres? Wywoływałas czy sam przyszedł?

Napewno się zajmie[emoji4][emoji4]
36 dc, ostatnio cyjl trwał 34 więc podobnie, przyszedł sam, ale był mega skąpy taki wręcz dziwny, az robiłam test w trakcie żeby miec pewność, że nie biochemiczna...

Niestety nie, ale po tych tabletkach na wywołanie to okres przychodzi na 15 dzień po odstawieniu czyli 2- 3.08 dopiero. Także jeszcze sporo czasu. Ten cykl będzie trwał 62 dni.

Daj znać jak będziesz miała wynik proga.
Masakra to tak jakbyś jednej miesiączki wg nie miała i dostała dopiero następną w nowym cyklu...nie wiedziałam, że może się tak porobić, że cykl trwa po 60 dni 😱😱😳 oczywiście, dam znać jak będą wyniki...jestem ciekawa jaki ten progesteron jest...🤔

Część 🙂
Pozwolę sobie dołączyć do Was :)
Jestem po pracy danej nieudanej próbie - w maju miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu zatrzymanym.
Wczoraj po badaniach moja gin dała nam zielone światło więc dołączam do Was !
Owulacja przed nami, według lekarki w środę mamy zaczynać szaleć 😂
Trzymam kciuki za wszystkie!

Też miałam w maju zabieg, jestem po kontroli usg i jest ok, ja się trzymam teorii, że czekam że staraniami 3 miesiące więc jeszcze miesiąc 😉

Też miałam w maju zabieg, jestem po kontroli usg i jest ok, ja się trzymam teorii, że czekam że staraniami 3 miesiące więc jeszcze miesiąc 😉
Ja ufam lekarce :)
Uczciwie na nic się nastawiam, wiem że teraz sporo czasu może upłynąć nic nam się uda dlatego nie chce marnować ani jednej szansy :p
Trzymam kciuki!

reklama
Masakra to tak jakbyś jednej miesiączki wg nie miała i dostała dopiero następną w nowym cyklu...nie wiedziałam, że może się tak porobić, że cykl trwa po 60 dni [emoji33][emoji33][emoji15] oczywiście, dam znać jak będą wyniki...jestem ciekawa jaki ten progesteron jest...[emoji848]
Dokładnie powinnam się szykować do 3 miesiączki po poronieniu a jeszcze 2 nie miałam [emoji1787]

Do góry