reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wiem o co ci chodzi bo ja chciałam małą różnice właśnie może mi się uda akurat 😊 A ty nie trać nadzieji bo wszystkie czekamy na dobre wieści 😀
Mam dwa dni do okresu i 12 dni po owulacji a testy o czulosci 10 negatywne mysle, ze nie ma szansy ale wiesz dla mnie to nauczka zeby po 1 nie wierzyc testow, po 2 za szybko sie nie cieszyc a po 3 zeby byc bardziej cierpliwa, czyli lekcja życia ze tak powiem
Chociaz tak naprawdę wiem, ze w moim organizmie probowalo cos sie zadziać ale sie nie powiodlo, za dobrze znam swoj organizm ale nie ma co rozmyslac trzeba isc dalej

reklama
Mam dwa dni do okresu i 12 dni po owulacji a testy o czulosci 10 negatywne mysle, ze nie ma szansy ale wiesz dla mnie to nauczka zeby po 1 nie wierzyc testow, po 2 za szybko sie nie cieszyc a po 3 zeby byc bardziej cierpliwa, czyli lekcja życia ze tak powiem
No tak rozumiem😊 Ja dopiero tym razem testowałam przed @ tak to zawsze czekałam kilka dni po. Chyba wiek się odzywa🤣

No to ja robilam właśnie te bobo no nic teraz zostaje tylko sobie rozmyslac czy była czy testy falszywe :) w sumie nie ma co myslec :)

Eeee stracilam nadzieje i myślę, ze niebawem nadejdzie bo brzuch boli ze hoho, ale pogodzilam sie z tym szkoda mi tylko straconej szansy bo moj syn ma 2.5 roku juz i martwię sie o różnice wieku:)
Na wszystko przyjdzie czas, ja po straconej ciąży biochemicznej mówiłam sobie że tak miało być. Tak nam jest pisane. Teraz niestety w 34dc dostałam okres też sporo spóźniony. I liczę na ten cykl. Wierzę że nam się uda i wierzę że Wam również się uda :)

A prosze powiedzcie mi jak to u Was przebiegło, ja mam raczej bezbolesne okresy ale dzis mimo ze nie mam krwawienia jeszcze tak mnie boli krzyz tragicznie, brzuch nie ale krzyz bardzo :( u Was rozniez po "ciąży" silniejsze bóle przed okresem?

A prosze powiedzcie mi jak to u Was przebiegło, ja mam raczej bezbolesne okresy ale dzis mimo ze nie mam krwawienia jeszcze tak mnie boli krzyz tragicznie, brzuch nie ale krzyz bardzo :( u Was rozniez po "ciąży" silniejsze bóle przed okresem?
Ja zawsze miałam bolesne miesiączki i przed ciążą i po niej. Po ciąży mi się delikatnie rozregulowały i o jeden dzień skróciły. Za to po ciąży mam bolesne owulacje. Wcześniej nic nie czułam.

Ja przed ciążami to tragedię miałam faszerowałam się tabletkami od pierwszego dnia. Teraz nawet jest ok są też dni gdzie muszę tabletkę zażyć ale i tak jest do wytrzymania 😊ale mam znajome co gorzej przechodzą po ciąży a gin niby mówią że po ciąży wszystko przejdzie to chyba nie ma reguły.

Ja przed ciążami to tragedię miałam faszerowałam się tabletkami od pierwszego dnia. Teraz nawet jest ok są też dni gdzie muszę tabletkę zażyć ale i tak jest do wytrzymania 😊ale mam znajome co gorzej przechodzą po ciąży a gin niby mówią że po ciąży wszystko przejdzie to chyba nie ma reguły.
Tzn ja po ciazy nic nie odczuwam bolu tylko w tym miesiącu ten bol krzyza ale pobolal godzine i juz nie boli..

Powiem Ci tak, przed ciąża miałam 17 lat bóle takie, że nie raz wymiotowałam, po ciąży dużo łagodniej, ale odczuwałam nadchodząca @, ale też dosyć szybko zaczęłam brać anty, druga ciąża 23 lata szybko po porodzie mimo kp dostałam @ i na tabletkach bylam, też miałam w miarę bezbolesne, bodajże w 2017 odstawiłam anty, to na początku miałam takie zawirowania, że owu miałam bardzo bolesna i 2 i 3 dzień @ to był dramat. Od zeszłego roku nadchodzaca @ czuje już tydzien szybciej, ale w zamian jak przyjdzie to mnie tak nie boli

reklama
Do góry