reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]

A dzięki, że pytasz. Tu się za dużo dzieje, podczytuje, ale stron i osób przybywa w takim tempie, że nie nadążam 😉 u mnie staranie trwają termin okresu na sobotę więc zobaczymy to moje urodziny 🤣 nie testuje, bo nie czuję potrzeby więc raczej bez zmian 😁

Czesc dziewczyny z ranca.
Szczerze mówiąc ( chce się wygadać bo nie mam komu, szwagierki kilka lat się starają o pierwsze baby wiec nie chce tez zrobić im przykrości), w sobotę i niedziele czułam jakby mi ktoś dol brzucha okopał... wstałam dziś rano i jakos tak dziwnie brzuch jakby z głodu mnie bolał ( w sumie to nie ból ale takie dziwne uczucie zreszta tak miałam na początku ciazy z druga córka) wiec wzięłam ten test w łapkę i zrobiłam.
@ mam na piątek-sobota, dziś 21 dc i jest bladzioch 😊 cieszyłabym się ale kurczę aż się boje by nie było powtórki z lipca...

Moze spróbuj wiesiołek w kapsułkach. Na oleje do picia mialam odruch wymiotny więc ten sprawdził się u mnie super :D
Hejka[emoji16][emoji16][emoji16] jednak jutro lecę na te badania! Ciekawe co mi ciekawego wyjdzie [emoji3526] Pije już znów od rana ten wiesiołek i znów mam odruch wymiotny jak go widzę. Jakoś go nie lubię.

A dzięki, że pytasz. Tu się za dużo dzieje, podczytuje, ale stron i osób przybywa w takim tempie, że nie nadążam [emoji6] u mnie staranie trwają termin okresu na sobotę więc zobaczymy to moje urodziny [emoji1787] nie testuje, bo nie czuję potrzeby więc raczej bez zmian [emoji16]
To zaciskam kciuki aby BYŁO to TO[emoji110][emoji110][emoji110] koniecznie daj znać jak byś testowała gdy okres się spóźni.

To samo miałam pisać. Kapsułki nie są za duże, wygodne to w użyciu [emoji106]
Ja mam wiesiołka i kapsuły takie duże że szok ale nie mam problemu z połykaniem choć czasami źle wleci [emoji1787]

Dzień dobry laski w ten poranny poniedziałek. Jem śniadanie idę nakładać maskę na twarz i spadam do szkoly[emoji85] miłego dnia

reklama
Do góry