CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Śmieszne jest to co piszesz, naprawdę. Mnie to lotto
Wrażeń szuka na forum. Szumu chce narobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrażeń szuka na forum. Szumu chce narobić.
Nie lubię takiego ładowania własnych frustracji na innych... A było tak spokojnie wcześniej [emoji30]
Bal się napisać ok Bez odbioru moja drogaBo pewnie ktoś się bał napisać
Nadal same sobie nakręcacie
Testy owu lubię robić bardzo [emoji7] te 2 kreski są tak podniecające[emoji1787][emoji1787]
Nie czepiam się, tylko wyraziłam swoje zdanie.
Dziewczyny mam pytanie, co myślicie o piciu alkoholu podczas starań? Tzn jeśli teoretycznie bym zaszła w ciążę ale test jeszcze tego nie pokaże to czy nie zaszkodzi to dziecku lub ogólnie ciąży? Oczywiście nie nastawiam się, że napewno będę w ciąży tylko pytam czysto teoretycznie ponieważ niedługo mam kilka imprez rodzinnych i chciałabym trochę wypić bo jednak odkąd się staramy to staram się unikać alkoholu ale ile można. [emoji28] no ale są szanse że w tym cyklu może się udać i sama Niewiem czy mogę pić a przed okresem raczej test i tak niczego by nie pokazał nawet jakby coś było..
Zaraz możesz zobaczyć jak wygląda jak jestem wredna szmata. Szukasz wrażeń to idź na inny wątek. Już po woli zaczynasz mnie wkur..... Hormony ci buzują? To idź się wyluzuj bo jeśli faktycznie jesteś w ciąży to ona ci raczej sprzyjać nie będzie. Nie odpowiadaj na moje komentarze.Śmieszne jest to co piszesz, naprawdę. Mnie to lotto
Nie słyszałam , zajebisteOpinia jest jak dupa, każdy ma swoją
RelaxZaraz możesz zobaczyć jak wygląda jak jestem wredna szmata. Szukasz wrażeń to idź na inny wątek. Już po woli zaczynasz mnie wkur..... Hormony ci buzują? To idź się wyluzuj bo jeśli faktycznie jesteś w ciąży to ona ci raczej sprzyjać nie będzie. Nie odpowiadaj na moje komentarze.
Moja babcia zawsze tak mówiłaNie słyszałam , zajebiste
Wszyscy się cieszymy ze masz swoje zdanie. To po co drążysz i zaczepiasz dalej? Nie możesz po prostu powiedzieć „ok, różnimy się, powodzenia [emoji1696]”?