Anio0lek
Fanka BB :)
A co tam?Któraś tu jest specem od pęcherzyków jajnikowych? [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co tam?Któraś tu jest specem od pęcherzyków jajnikowych? [emoji23]
Po 3 latach można powiedzieć, że ja a jakie pytanie?Któraś tu jest specem od pęcherzyków jajnikowych? [emoji23]
A to mąż ci jest potrzebny do pobrania krwi w przychodni?
A no tak zapomniałam że pisałaś wczoraj że masz już w domu szkraba.Nie. Żeby dziecko przypilnował....
A no tak zapomniałam że pisałaś wczoraj że masz już w domu szkraba.
O tej to nie znam, ja już na 3 jadęPremom tez analizuje zdjęcia testów owu. Testuje ją rownolegle
Oglądałam je jakiś czas temu ale na allegro pisało że używane, gdzie go kupiłaś? Teraz jak na allegro popatrzyłam to jest za 500zl, kurcze trochę duzoJa mam ten akurat używam od 3 lat i polecam.
Termometr BONGMI Femometer BF10 - Ceneo.pl
Termometr BONGMI Femometer BF10 – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Termometry, najtańsze i najlepsze oferty.www.ceneo.pl
A co tam?
O tej to nie znam, ja już na 3 jadę
Oglądałam je jakiś czas temu ale na allegro pisało że używane, gdzie go kupiłaś? Teraz jak na allegro popatrzyłam to jest za 500zl, kurcze trochę duzo
O tej to nie znam, ja już na 3 jadę
Oglądałam je jakiś czas temu ale na allegro pisało że używane, gdzie go kupiłaś? Teraz jak na allegro popatrzyłam to jest za 500zl, kurcze trochę duzo