reklama
@Rosiee juz widzę, że link dodalas, mierzysz w buzi czy dopochwowo?
W buzi
HeraUnique
Fanka BB :)
Zależy od każdej kobiety indywidualnie i od każdego cyklu lekarze mają jakąś normę, a z pęcherzykami jest tak, że nie zawsze pękają a czas i pękają ale ciałko żółte nie domagaBo tak się zastanawiam. W następnym cyklu to już będę lepiej wiedzieć, jak zmonitoruje cały ten, ale narazie się zastanawiam. Piszą w necie, ze pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobę i pęka przy ok. 20-25 mm. Zastanawiam się czy może rosnąć trochę wolniej? Bo kurde jak skubany rośnie tak szybko to będę musiała JUZ zacząć ostro działać, a wydawałoby się ze jeszcze za wcześnie na wzmożenie działań [emoji23], testy owu tez jeszcze słabiutkie. Przegapić nie przegapimy, stosunki mamy regularne w sumie, chęci nam nie brakuje, lubimy być ze sobą [emoji6] tylko przed owu myślałam, żeby się już jakoś specjalnie nie wstrzymywać z częstotliwością. Ostatnio przedobrzyliśmy przed najlepszymi dniami (wakacje, miłość i pożądanie w powietrzu, te sprawy) i była pauza na cały płodny okres i owu [emoji23] teraz ogiera musze pilnować żeby jajec nie popsuł [emoji85] i tak sobie myśle, ze może mogą rosnąć wolniej lub pękać nie przy 20 a 25 mm u mnie [emoji848] swoją droga ciekawe od czego to zależy
HeraUnique
Przyjmuje się, że współżyć powinno się od 9 do 20 dnia cyklu co 2 dni to jest zawsze optymalny czas na bobosexy, bo powinno się wstrzeli w owu
coca
Zależy od każdej kobiety indywidualnie [emoji23] i od każdego cyklu [emoji2368] lekarze mają jakąś normę, a z pęcherzykami jest tak, że nie zawsze pękają [emoji2368] a czas i pękają ale ciałko żółte nie domaga [emoji2272]
U mnie na ogół pękają, sprawdzaliśmy u gina, wiec tym się aż tak nie martwię. Zastanawiam się tylko jak to u mnie z tym wzrostem jest [emoji848] co ze mnie za baba, taka stara, a nie zna swojego cyklu [emoji2356][emoji85]
Ale na luzie, niepotrzebnie bawię się w dziwna matematykę [emoji23] seksy są i będą i zobaczymy czy trafimy [emoji13]
HeraUnique
U mnie też na ogół pękają, czasami ciałko żółte ma inne plany prawda najlepiej skupić się na staraniach, niż na matematyce. Przyjąć te 11 dni na bobosexy i powinno się wstrzelić ale oczywiście wszystko zależy od długości cyklu itdU mnie na ogół pękają, sprawdzaliśmy u gina, wiec tym się aż tak nie martwię. Zastanawiam się tylko jak to u mnie z tym wzrostem jest [emoji848] co ze mnie za baba, taka stara, a nie zna swojego cyklu [emoji2356][emoji85]
Ale na luzie, niepotrzebnie bawię się w dziwna matematykę [emoji23] seksy są i będą i zobaczymy czy trafimy [emoji13]
Anio0lek
Ja bym do momentu aż test owu będzie pozytywny współżyła co dwa dni, a po pozytywnym codziennie ja dodatkowo zaczęłam współżyć wieczorem żeby była większa szansa że materiał tam zostanie, nie wyleci. Ja się dopiero dowiem czy pękają jeden pękł kiedyś na pewno, bo mam synka heheBo tak się zastanawiam. W następnym cyklu to już będę lepiej wiedzieć, jak zmonitoruje cały ten, ale narazie się zastanawiam. Piszą w necie, ze pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobę i pęka przy ok. 20-25 mm. Zastanawiam się czy może rosnąć trochę wolniej? Bo kurde jak skubany rośnie tak szybko to będę musiała JUZ zacząć ostro działać, a wydawałoby się ze jeszcze za wcześnie na wzmożenie działań [emoji23], testy owu tez jeszcze słabiutkie. Przegapić nie przegapimy, stosunki mamy regularne w sumie, chęci nam nie brakuje, lubimy być ze sobą [emoji6] tylko przed owu myślałam, żeby się już jakoś specjalnie nie wstrzymywać z częstotliwością. Ostatnio przedobrzyliśmy przed najlepszymi dniami (wakacje, miłość i pożądanie w powietrzu, te sprawy) i była pauza na cały płodny okres i owu [emoji23] teraz ogiera musze pilnować żeby jajec nie popsuł [emoji85] i tak sobie myśle, ze może mogą rosnąć wolniej lub pękać nie przy 20 a 25 mm u mnie [emoji848] swoją droga ciekawe od czego to zależy
HeraUnique
Nawet jak jest owu to powinno się co 2 dni, podobno plemniki lepszeJa bym do momentu aż test owu będzie pozytywny współżyła co dwa dni, a po pozytywnym codziennie ja dodatkowo zaczęłam współżyć wieczorem żeby była większa szansa że materiał tam zostanie, nie wyleci. Ja się dopiero dowiem czy pękają jeden pękł kiedyś na pewno, bo mam synka hehe
coca
U mnie też na ogół pękają, czasami ciałko żółte ma inne plany [emoji6] prawda najlepiej skupić się na staraniach, niż na matematyce. Przyjąć te 11 dni na bobosexy i powinno się wstrzelić [emoji6] ale oczywiście wszystko zależy od długości cyklu itd
E no my nie uprawiamy seksu tylko jak mam okres, wiec spokojnie [emoji16] ja mam analityczny umysl, to dlatego, lubię sobie liczyć [emoji854][emoji854] [emoji23]
reklama
coca
Ja bym do momentu aż test owu będzie pozytywny współżyła co dwa dni, a po pozytywnym codziennie ja dodatkowo zaczęłam współżyć wieczorem żeby była większa szansa że materiał tam zostanie, nie wyleci. Ja się dopiero dowiem czy pękają [emoji85] jeden pękł kiedyś na pewno, bo mam synka hehe [emoji2957]
Test owu jest u mnie błyskawicznie ciemny nagle i owu występuje mam wrażenie w niedługim czasie po (dedukuje po bólu). Robię, żeby wyłapać jak zacznie trochę ciemniec, bo później będzie już za późno [emoji23]
Nawet jak jest owu to powinno się co 2 dni, podobno plemniki lepsze [emoji2368][emoji6]
Tak tez słyszałam. Ale czytałam tez ostatnio ze ponoć badali tych co współżyją codziennie i doszli do wniosku, ze ilość ejakulatu jest mniejsza, ale jakość plemników nie jest gorsza. [emoji2272] nic na ten temat nie myśle [emoji23] baraszkujemy jak dotychczas, kiedy mamy ochote [emoji2272][emoji23]