Ta cena [emoji2356] trochę kurczę dużo jak za termometr [emoji39]
No na pewno sa jakies tansze ja akurat mam ten wiec wiem ze jest okej, nie mogę się wypowiedzieć o innych bo nie uzywalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta cena [emoji2356] trochę kurczę dużo jak za termometr [emoji39]
I bądź tu mądryMi flo i femometer teraz wyznaczyło owu na 22.09 wpisywałam temp i testy owu, a ovufriend na 20.09 wyznaczyło, choć bardziej czułam że owu jest bliżej 22, ovufriend wylicza mi okres na dzisiaj, femometer na wtorek a flo zaznaczyło, że okres może się opóźnić o 2 dni, także zobaczymy
Mnie w tym cyklu zaskoczył fakt, że bolała mnie lewa strona najpierw i myślałam, że z lewego jajnika będzie owu, a na USG na prawym był pęcherzyk i później faktycznie bardziej prawa strona mnie bolała.Dlatego trzeba się kochać co 2-3 dni cały cykl i można się wspomagać testami owu i wtedy masz jakiś obraz. Mi np w tym cyklu testy owu ból owulacyjny i temperatura się pokryły. Wszystko zadziało się 15dc
No na pewno sa jakies tansze ja akurat mam ten wiec wiem ze jest okej, nie mogę się wypowiedzieć o innych bo nie uzywalam
My mamy dla dziewczynek Natalia, Ewa, Nicol a dla chłopczyka NikodemNooo i wczoraj właśnie było o tych bliźniakach bo ogólnie chciałbym córeczkę ale wiadomo ważne , żeby zdrowe było i P chce Oliwkę ja Lilke i się śmialiśmy, że mogą być dwie dziewczynki [emoji23][emoji23]
Można wcześniej ale po co. Nie lepiej zrobić dopiero jak się okres spóźnia?Dziewczyny a jeśli okres mam dostać 13 października to kiedy ewentualnie mogę zrobić betę w laboratorium? Dopiero 13?
Mnie w tym cyklu zaskoczył fakt, że bolała mnie lewa strona najpierw i myślałam, że z lewego jajnika będzie owu, a na USG na prawym był pęcherzyk [emoji23] i później faktycznie bardziej prawa strona mnie bolała.
O, super tym razem ja będę miała szybciej, bo gdzieś koło południaJa jutro też jadę na 19
No wiem wiem.... poczekam cierpliwieMożna wcześniej ale po co. Nie lepiej zrobić dopiero jak się okres spóźnia?
Tego Ci życzę ja się zdziwiłam, bo drugi raz ten sam jajnik ma pęcherzykMnie bolały na zmianę, ale chyba częściej i bardziej prawy i tak tez wychodziło z usg. Teraz niby lewy wyprodukował pęcherzyk, mam nadzieje, ze ładnie rośnie [emoji848]