reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny można do was dołączyć ?
Mam już parkę w wieku 7 i 4 lata i teraz staramy się od 2 cykli o maleństwo :)
Dzisiaj jest 16dc , cykle 27-29 dniowe. Starania były w 9 i 10dc także czekam niecierpliwie czy pojawi się @ :) pozdrawiam wszystkie starające się i przyszłe mamusie :)

No i w sumie opowiem coś więcej o sobie i moich poprzednich staraniach :)
Mam 25 lat
Pierwsza ciąża nie planowana , ja nie doświadczona w tym temacie no i bach .. córka :)
Druga ciąża planowana , jeden jedyny stosunek w ostatni dzień @ 26.11.2015r , potem partner wyjechał w delegację no i 19.12.2015r spóźnienie @ o jeden dzień i test pozytywny :)

No i w sumie opowiem coś więcej o sobie i moich poprzednich staraniach :)
Mam 25 lat
Pierwsza ciąża nie planowana , ja nie doświadczona w tym temacie no i bach .. córka :)
Druga ciąża planowana , jeden jedyny stosunek w ostatni dzień @ 26.11.2015r , potem partner wyjechał w delegację no i 19.12.2015r spóźnienie @ o jeden dzień i test pozytywny :)
O wow udało się w ostatni dzień @ ot natura 😘

reklama
Witam się z wami dziewczyny, dawno nie pisałam ale ten czas gdzieś tak uciekł :o Jestem obecnie w 22 DC, a więc wg mojego kalendarzyka 4dni do @, wg flo 7 dni a wg kalendarza Bella 6 dni do @ 😂 najbliżej zawsze była flo, a więc jak za 8 dni nie zawita do mnie to wtedy będę testować. Mimo że starań było dużo i urlop i wszystko to spisuje ten cykl na straty. Mam wrażenie że @ będzie booo nie czuje kompletnie żadnych objawów niczego. W zeszłym cyklu czułam już wszystkie możliwe a w tym cisza, organizm w ogóle nie wysyła żadnych sygnałów, więc pewnie za kilka dni zacznie się podbrzusze jak zawsze i zawita @... No nic, będziemy działać dalej 😊

Do góry