reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
O wow udało się w ostatni dzień @ ot natura 😘
Ja wtedy nawet nie wiedziałam kiedy jest owu , nie wiedziałam jakie mam cykle a teraz kiedy już wiem , to jestem w mega szoku :)
No i teraz się niecierpliwię w tym oczekiwaniu czy teraz też się uda , od rana mam ból miesiączkowy tylko lżejszy niż przed każdą @ , no i ból sutków ... dwa dni temu przeziębienie dzisiaj po przeziębieniu ani śladu ale też sobie to tlumaczę stresem który mi towarzyszył przez ten miesiąc . Czyżby objawy @ już się pojawiały ? 2 tyg przed terminem ? Bo na objawy ewentualnej ciąży to na bank za wcześnie 🤔 już nie pamiętam jak było w poprzednich ciążach w ostatniej w sumie tej planowanej to dzień po terminie @ zrobiło mi się słabo i test wyszedł pozytywnie a w pierwszej niestety nie pamiętam objawów jedynie nie dostałam @ i wyszedł mi 8tc.

Aaaaaa!!! Odebrałam wyniki 😊😊 tsh 1,4 wiec chyba w normie. A progesteron 28,6... czyli wg norm laboratorium to pierwszy trymestr ciazy 🥰🥰🥰 Jezu, zaraz sie posikam ze szczescia... mimo, ze to w sumie nic pewnego. Bety balam sie dzis robic. Ale tak sie balam tych wynikow 🙈
Kurcze a wiesz ze wysoki progesteron nie świadczy tylko o ciąży??
Mogłaś od razu betę strzelić

reklama
Ja wtedy nawet nie wiedziałam kiedy jest owu , nie wiedziałam jakie mam cykle a teraz kiedy już wiem , to jestem w mega szoku :)
No i teraz się niecierpliwię w tym oczekiwaniu czy teraz też się uda , od rana mam ból miesiączkowy tylko lżejszy niż przed każdą @ , no i ból sutków ... dwa dni temu przeziębienie dzisiaj po przeziębieniu ani śladu ale też sobie to tlumaczę stresem który mi towarzyszył przez ten miesiąc . Czyżby objawy @ już się pojawiały ? 2 tyg przed terminem ? Bo na objawy ewentualnej ciąży to na bank za wcześnie 🤔 już nie pamiętam jak było w poprzednich ciążach w ostatniej w sumie tej planowanej to dzień po terminie @ zrobiło mi się słabo i test wyszedł pozytywnie a w pierwszej niestety nie pamiętam objawów jedynie nie dostałam @ i wyszedł mi 8tc.
U mnie teraz tak samo.
Ból jak na @, ból sutkow i objawy przeziębienia miałam jednego dnia ale jak ręka odjął.
W przyszłym tygodniu termin małpy

Do góry