reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak po krotce oboje jesteśmy po 30tce i staramy się z mężem o pierwsze dziecko już od jakiegoś czasu, póki co nie wychodzi ale jesteśmy dobrej myśli.
Mieszkamy w Anglii i tutaj pod względem badań czy coś jest nie tak za wiele nie zdziałam dopóki nie staramy się dłużej a sytuacja z korona pokrzyżowała tez trochę plany wiec na razie staramy się dalej ;)

Udało nam się zajść w ciąże w zeszłym roku ale pocieszyliśmy się tylko kilka dni bo była to ciąża biochemiczna.

Na razie robię testy owu i czekam na owulacje, w tym miesiącu wydaje się być opóźniona bo test pozytywny nie był jeszcze i temp nie wskazują na nic wiec będę testować pod koniec miesiąca [emoji1695]
No witamy i kciuki zaciskamy

reklama
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale miałam trochę zawirowania.. Nie moge znaleźć mojego postu poprzedniego. Zrobilam dziś testy, ponieważ dzień spoznial mi się @ wyszły tak jak na zdjęciu i nadal nie wiem. Na pierwszym T wyszła praktycznie od razu słabo bo słabo, ale ja ja raczej widzę. Na drugim trochę później. Co myślicie ?

Załączniki

• IMG_20200718_184122.jpg
    IMG_20200718_184122.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 131
  • IMG_20200718_184117.jpg
    IMG_20200718_184117.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 132
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale miałam trochę zawirowania.. Nie moge znaleźć mojego postu poprzedniego. Zrobilam dziś testy, ponieważ dzień spoznial mi się @ wyszły tak jak na zdjęciu i nadal nie wiem. Na pierwszym T wyszła praktycznie od razu słabo bo słabo, ale ja ja raczej widzę. Na drugim trochę później. Co myślicie ?
Z którego to moczu? Ja dwie kreski widzę na dwóch testach. Gratulacje :-)

Trzymam kciuki ❤️

bladziutka, ale kreseczka jest! Trzymam kciuki!

reklama

Ja tez widzę kreseczki! Gratulacje 🤩🤩🤩

Do góry