reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wiecie moj test 2 dni temu (5dni przed okresem wieczorem) wygladal tak :
A ja dalej go nie powtorzylam tzn 3 testy tego samego dnia tak pokazaly :) dalej go nie powtorzylam w innym terminie nie poszlam dalej na bete ale kazdy dzień daje mi znac ze cos sie tam dzieje :) jestem tak ospala i zamulona jakbym zyla w innym wymiarze, chodze ciagle siusiu i ciagle kręci mi sie w głowie i tak nie wiem na co czekam żeby znow test zrobic :) poprostu czuje sie w ciazy i czuje ze to dziewczynka 😁
Jem sobie ogoraski, porzeczki maliny i pije herbate z cytryna ktorej nie lubie hehe oby tak zostalo bo po ciąży pączkowej z synem mialam plus 30kg :)

Załączniki

• received_578918189448974.jpeg
    received_578918189448974.jpeg
    266,3 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Wiecie moj test 2 dni temu (5dni przed okresem wieczorem) wygladal tak :
A ja dalej go nie powtorzylam tzn 3 testy tego samego dnia tak pokazaly :) dalej go nie powtorzylam w innym terminie nie poszlam dalej na bete ale kazdy dzień daje mi znac ze cos sie tam dzieje :) jestem tak ospala i zamulona jakbym zyla w innym wymiarze, chodze ciagle siusiu i ciagle kręci mi sie w głowie i tak nie wiem na co czekam żeby znow test zrobic :) poprostu czuje sie w ciazy i czuje ze to dziewczynka 😁
Jem sobie ogoraski, porzeczki maliny i pije herbate z cytryna ktorej nie lubie hehe oby tak zostalo bo po ciąży pączkowej z synem mialam plus 30kg :)
Wiem coś o tym, ja w pierwszej ciąży z młodym też na słodkie, w drugiej ciąży odwrotnie owoce, warzywka i wszyscy mówili że dziewczynka, ale okazało się że syn😁u mnie niestety dieta nie ma reguły na płeć dziecka😉 od roku jakoś ciężko patrzeć mi na słodkie, bardzo rzadko sięgam po słodycze, ale przerzuciło mnie na słone🙈 na szczęście z wagą jako tako problemów nie mam

Tu już po wyschnięciu- nie robię sobie nadziei bo jestem prawie tydzień przed @ i te cienie mogą oszukiwać, ale w sumie widać kreskę gołym okiem...

Załączniki

• 20200719_111403.jpg
    20200719_111403.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
Wiem coś o tym, ja w pierwszej ciąży z młodym też na słodkie, w drugiej ciąży odwrotnie owoce, warzywka i wszyscy mówili że dziewczynka, ale okazało się że syn😁u mnie niestety dieta nie ma reguły na płeć dziecka😉 od roku jakoś ciężko patrzeć mi na słodkie, bardzo rzadko sięgam po słodycze, ale przerzuciło mnie na słone🙈 na szczęście z wagą jako tako problemów nie mam
Hehhe no u mnie tez wlasnie jedzenie nie sprawdziło sie co do plci bo slodkie to chyba na dziewczynkę wlasnie ale to gadaja jak chcą hehehe ja w to nie wierzę a ja jadlam slodycze z synem w ciazy :)) ale to takie wewnetrzne przeczucie mam takie nieraz przeczucia ze tak napewno bedzie i koniec i tak jest pozniej hehehehe

Ostatnia edycja:
Tu już po wyschnięciu- nie robię sobie nadziei bo jestem prawie tydzień przed @ i te cienie mogą oszukiwać, ale w sumie widać kreskę gołym okiem...
A czemu oszukiwac? Ja 5 dni przed okresem mialam kreske i jedynie co moze sie stac to biochemiczna ale jesli jest cien cienia nawet to jest ciaza niezaleznie od intensywnosci :)
Nawet lekarze mowia ze w ta stronę to sie nie myli az tak test

Hehhe no u mnie tez wlasnie jedzenie nie sprawdziło sie co do plci bo slodkie to chyba na dziewczynkę wlasnie ale to gadaja jak chcą hehehe ja w to nie wierzę a ja jadlam slodycze z synem w ciazy :)) ale to takie wewnetrzne przeczucie mam takie nieraz przeczucia ze tak napewno bedzie i koniec i tak jest pozniej hehehehe
To super masz, ja tak mam tylko z mezem😂że chce i koniec😉

@Kingazet92 spokojnie, faktycznie przed terminem @ różne rzeczy mogą się podziać, ale wszystko może być ok, test możesz powtórzy i możesz sprawdzić przyrost bety

reklama
Jestem po poronieniu, więc jestem dość sceptycznie nastawiona, dlatego jeszcze się nie cieszę, ale cicha nadzieja jest... :) teraz tylko wytrzymać kilka dni bez testowania i zobaczymy :)
Rozumiem poronienie w tym miesiacu? Biochemiczna? Ja jestem po 2 poronieniach i uwazam ze jak ma byc dobrze to będzie :) dzis pomodliłam sie za dzieciatko w kościele i wierzę ze tym razem wszystko sie poszczęści :)

Do góry