reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wiecie moj test 2 dni temu (5dni przed okresem wieczorem) wygladal tak :
A ja dalej go nie powtorzylam tzn 3 testy tego samego dnia tak pokazaly :) dalej go nie powtorzylam w innym terminie nie poszlam dalej na bete ale kazdy dzień daje mi znac ze cos sie tam dzieje :) jestem tak ospala i zamulona jakbym zyla w innym wymiarze, chodze ciagle siusiu i ciagle kręci mi sie w głowie i tak nie wiem na co czekam żeby znow test zrobic :) poprostu czuje sie w ciazy i czuje ze to dziewczynka 😁
Jem sobie ogoraski, porzeczki maliny i pije herbate z cytryna ktorej nie lubie hehe oby tak zostalo bo po ciąży pączkowej z synem mialam plus 30kg :)

Załączniki

• received_578918189448974.jpeg
    received_578918189448974.jpeg
    266,3 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Wiecie moj test 2 dni temu (5dni przed okresem wieczorem) wygladal tak :
A ja dalej go nie powtorzylam tzn 3 testy tego samego dnia tak pokazaly :) dalej go nie powtorzylam w innym terminie nie poszlam dalej na bete ale kazdy dzień daje mi znac ze cos sie tam dzieje :) jestem tak ospala i zamulona jakbym zyla w innym wymiarze, chodze ciagle siusiu i ciagle kręci mi sie w głowie i tak nie wiem na co czekam żeby znow test zrobic :) poprostu czuje sie w ciazy i czuje ze to dziewczynka 😁
Jem sobie ogoraski, porzeczki maliny i pije herbate z cytryna ktorej nie lubie hehe oby tak zostalo bo po ciąży pączkowej z synem mialam plus 30kg :)
Wiem coś o tym, ja w pierwszej ciąży z młodym też na słodkie, w drugiej ciąży odwrotnie owoce, warzywka i wszyscy mówili że dziewczynka, ale okazało się że syn😁u mnie niestety dieta nie ma reguły na płeć dziecka😉 od roku jakoś ciężko patrzeć mi na słodkie, bardzo rzadko sięgam po słodycze, ale przerzuciło mnie na słone🙈 na szczęście z wagą jako tako problemów nie mam

Tu już po wyschnięciu- nie robię sobie nadziei bo jestem prawie tydzień przed @ i te cienie mogą oszukiwać, ale w sumie widać kreskę gołym okiem...

Załączniki

• 20200719_111403.jpg
    20200719_111403.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 103
Wiem coś o tym, ja w pierwszej ciąży z młodym też na słodkie, w drugiej ciąży odwrotnie owoce, warzywka i wszyscy mówili że dziewczynka, ale okazało się że syn😁u mnie niestety dieta nie ma reguły na płeć dziecka😉 od roku jakoś ciężko patrzeć mi na słodkie, bardzo rzadko sięgam po słodycze, ale przerzuciło mnie na słone🙈 na szczęście z wagą jako tako problemów nie mam
Hehhe no u mnie tez wlasnie jedzenie nie sprawdziło sie co do plci bo slodkie to chyba na dziewczynkę wlasnie ale to gadaja jak chcą hehehe ja w to nie wierzę a ja jadlam slodycze z synem w ciazy :)) ale to takie wewnetrzne przeczucie mam takie nieraz przeczucia ze tak napewno bedzie i koniec i tak jest pozniej hehehehe

Ostatnia edycja:
Tu już po wyschnięciu- nie robię sobie nadziei bo jestem prawie tydzień przed @ i te cienie mogą oszukiwać, ale w sumie widać kreskę gołym okiem...
A czemu oszukiwac? Ja 5 dni przed okresem mialam kreske i jedynie co moze sie stac to biochemiczna ale jesli jest cien cienia nawet to jest ciaza niezaleznie od intensywnosci :)
Nawet lekarze mowia ze w ta stronę to sie nie myli az tak test

Hehhe no u mnie tez wlasnie jedzenie nie sprawdziło sie co do plci bo slodkie to chyba na dziewczynkę wlasnie ale to gadaja jak chcą hehehe ja w to nie wierzę a ja jadlam slodycze z synem w ciazy :)) ale to takie wewnetrzne przeczucie mam takie nieraz przeczucia ze tak napewno bedzie i koniec i tak jest pozniej hehehehe
To super masz, ja tak mam tylko z mezem😂że chce i koniec😉

@Kingazet92 spokojnie, faktycznie przed terminem @ różne rzeczy mogą się podziać, ale wszystko może być ok, test możesz powtórzy i możesz sprawdzić przyrost bety

reklama
Jestem po poronieniu, więc jestem dość sceptycznie nastawiona, dlatego jeszcze się nie cieszę, ale cicha nadzieja jest... :) teraz tylko wytrzymać kilka dni bez testowania i zobaczymy :)
Rozumiem poronienie w tym miesiacu? Biochemiczna? Ja jestem po 2 poronieniach i uwazam ze jak ma byc dobrze to będzie :) dzis pomodliłam sie za dzieciatko w kościele i wierzę ze tym razem wszystko sie poszczęści :)

Do góry