reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja srobilam wlasnie 3test który również wyszedl pozytywny a beta wczoraj wynosiła 3. 3testy z 3roznych firm o różnej czułości. Ten ponizej czulosc 25. Może jednak pomyłka w laboratorium serio jest mozliwa. Bo z każdym kolejnym testem kreska jest mocniejsza pojawia się po dosłownie chwili ...🤞🤷‍♀️
20200718_215148.jpg
20200718_220324.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale miałam trochę zawirowania.. Nie moge znaleźć mojego postu poprzedniego. Zrobilam dziś testy, ponieważ dzień spoznial mi się @ wyszły tak jak na zdjęciu i nadal nie wiem. Na pierwszym T wyszła praktycznie od razu słabo bo słabo, ale ja ja raczej widzę. Na drugim trochę później. Co myślicie ?
Ja widzę na obu, jeśli masz plamienia a @ nie przyjdzie do poniedziałku to może sprawdź przyrost bety
@Olka2729 może za wcześnie na betę było, ale jak wpisałam w kalkulator to wychodzi ze jest ok, choć nigdy nie liczyłam to się nie znam czy ten kalkulator dobrze to liczy, wpisałam że wczoraj 3 a dzisiaj 25, ale niewiem czy to tak dziala
Screenshot_20200718-221221.jpg

Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale miałam trochę zawirowania.. Nie moge znaleźć mojego postu poprzedniego. Zrobilam dziś testy, ponieważ dzień spoznial mi się @ wyszły tak jak na zdjęciu i nadal nie wiem. Na pierwszym T wyszła praktycznie od razu słabo bo słabo, ale ja ja raczej widzę. Na drugim trochę później. Co myślicie ?
Są obie kreski gratulacje 😊

Ja srobilam wlasnie 3test który również wyszedl pozytywny a beta wczoraj wynosiła 3. 3testy z 3roznych firm o różnej czułości. Ten ponizej czulosc 25. Może jednak pomyłka w laboratorium serio jest mozliwa. Bo z każdym kolejnym testem kreska jest mocniejsza pojawia się po dosłownie chwili ...🤞🤷‍♀️Zobacz załącznik 1150461Zobacz załącznik 1150470
Jestes w ciąży gratulacje:) Jak powtórzysz bete będzie juz napewno wieksza:)

reklama
Do góry