reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja srobilam wlasnie 3test który również wyszedl pozytywny a beta wczoraj wynosiła 3. 3testy z 3roznych firm o różnej czułości. Ten ponizej czulosc 25. Może jednak pomyłka w laboratorium serio jest mozliwa. Bo z każdym kolejnym testem kreska jest mocniejsza pojawia się po dosłownie chwili ...🤞🤷‍♀️
20200718_215148.jpg
20200718_220324.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale miałam trochę zawirowania.. Nie moge znaleźć mojego postu poprzedniego. Zrobilam dziś testy, ponieważ dzień spoznial mi się @ wyszły tak jak na zdjęciu i nadal nie wiem. Na pierwszym T wyszła praktycznie od razu słabo bo słabo, ale ja ja raczej widzę. Na drugim trochę później. Co myślicie ?
Ja widzę na obu, jeśli masz plamienia a @ nie przyjdzie do poniedziałku to może sprawdź przyrost bety
@Olka2729 może za wcześnie na betę było, ale jak wpisałam w kalkulator to wychodzi ze jest ok, choć nigdy nie liczyłam to się nie znam czy ten kalkulator dobrze to liczy, wpisałam że wczoraj 3 a dzisiaj 25, ale niewiem czy to tak dziala
Screenshot_20200718-221221.jpg

Dziewczyny przepraszam, ze dopiero teraz, ale miałam trochę zawirowania.. Nie moge znaleźć mojego postu poprzedniego. Zrobilam dziś testy, ponieważ dzień spoznial mi się @ wyszły tak jak na zdjęciu i nadal nie wiem. Na pierwszym T wyszła praktycznie od razu słabo bo słabo, ale ja ja raczej widzę. Na drugim trochę później. Co myślicie ?
Są obie kreski gratulacje 😊

Ja srobilam wlasnie 3test który również wyszedl pozytywny a beta wczoraj wynosiła 3. 3testy z 3roznych firm o różnej czułości. Ten ponizej czulosc 25. Może jednak pomyłka w laboratorium serio jest mozliwa. Bo z każdym kolejnym testem kreska jest mocniejsza pojawia się po dosłownie chwili ...🤞🤷‍♀️Zobacz załącznik 1150461Zobacz załącznik 1150470
Jestes w ciąży gratulacje:) Jak powtórzysz bete będzie juz napewno wieksza:)

reklama
Do góry