Oleczqa002
Fanka BB :)
Cześć! opowiesz coś o sobie?Hej, chętnie dołączę do was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć! opowiesz coś o sobie?Hej, chętnie dołączę do was
Cześć! [emoji847] opowiesz coś o sobie?
HejkaHej, chętnie dołączę do was
Hej, chętnie dołączę do was
Hej, oby na jak najkrócej
Mój tak miał zachcianki jak ja w pierwszej ciąży w drugiej nie miał czasu bo córa miała rok dawała popalić chociaż teraz myślę że to jednak był anioł w porównaniu z drugim szałaputemWiecie co dziewczyny czekam sobie te 4 dni jeszcze czy ciaza sie rozwinie czy tez nie, siedze sobie troche sie stresuje nie powiem, ze nie ale z objawow mam tylko metaliczny smak w ustach i to, ze chce mi sie spac...
Za to moj maz.... On jest prędzej w ciąży niz ja maruda taka ze szok, zachcianki jedzeniowe, ze szok! Czy Wasi mezowie tez tak przechodzili Wasze ciaze? Bo moj w naszej ciazy z synkiem rownie dobrze przybrał na wadze co ja i również mial melanchonijne nastroje
No niby tak, mi by nie było szkoda pieniędzy, bo akurat źle nie mamy, ale poco mam dawać skoro wszystko to mam za darmo a pieniążki wpłacam dzieciakom na konta, na szczęście ten lekarz też jest taki, że dopiero jak powie się mu, że już wszystko się wie, to wtedy mówi do zobaczenia i w razie czego wiem, że ciężarne kontaktują się z nim też telefonicznieJa chodzę prywatnie do gina, za wizytę płace 150 zł , ostatnio z usg piersi i cytologia zapłaciłam 300 zł, i w ciąży tez wszystkie badania prywatnie , bo od niego , ale nie żałuje. Później rodziłam w szpitalu, gdzie on pracuje, to już inaczej patrzyli, jak powiedziałam, że jestem od niego. I ja siedzę na wizycie nawet godzinę, aż zadam wszystkie pytania itd , nie ma zbywania itd .
No w końcuW końcu chyba 1dc jakieś plamienia więc chyba się rozkręci