K
Katijah
Gość
Ja. Mnie wtedy bardzo boląDziewczyny ja tak spytam z ciekawości... Czy któraś z Was przy owulacji, podczas stosunku miała bóle jajnika?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja. Mnie wtedy bardzo boląDziewczyny ja tak spytam z ciekawości... Czy któraś z Was przy owulacji, podczas stosunku miała bóle jajnika?
Może od wiesiołka?Hej dziewczyny u mnie dziś 8dc ale coś mnie wzięło i to nie wiem czy nie coś z pęcherzem.... Czuję takie pełne podbrzusze nie wiem jak to opisać do tego mi nie dobrze i chce mi się spać i dużo siusiam nie często ale dużo ... Test zrobiłam dla wszelkich wątpliwości jest negatywny ,tak być powinno bo okres był a tu jakieś coś:/ oby mi szybko przeszło bo w takim stanie nie będę miała ochoty na boboseksy
Ja widzę..Hej, widzicie coś tutaj?
Nie zażywam śluzu zawsze miałam sporo ,cykl jak w zegarku . Miesiąc temu robiłam sporo badań z krwi przeróżnych i wszystko idealnie więc suplementuje tylko kwas foliowy i jem więcej różnych warzyw w ramach dostarczania organizmowi witamin , coś się ewidentnie przyplątało bo to od końca krwawienia mi się utrzymuje ....zobaczymy może więcej odpoczynku po pracy i żurawinka pomoże i oby nie przesunęła się przez to owulacjaMoże od wiesiołka?
Ja się źle po nim czułam
Widac Kiedy termin @ ?Hej, widzicie coś tutaj?
Widzicie coś?
Też bym chciała lipiec ! Bo mój ma wtedy urodziny a dwójkę mamy i są z września tak jak jaNie nie. Ja dostałam jak w zegarku na 16dpo owu była 15dc.
Na październik może się skusze bo termin na lipiec a wtedy mam urodziny [emoji16]
No ja jestem tydzień przed małpą więc na tłuściocha to za wcześnieWidac Kiedy termin @ ?
Widze bardzo slaba.. ale wiem, ze Tobie lubia wychodzic cienie..
Coś przebija ale to chyba testowa , może się mylę...Widzicie coś?