reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
To może być tak u ciebie że masz test owu pozytywny i tego samego dnia parę godzin owu. Ja mam dzień po pozytywnym teście owulacje.

Mi się marzą bliźniaki [emoji16][emoji16]
Wiesz nadzieja matka glupich ale pamiętaj każda matka kocha swoje dzieci[emoji4][emoji4]
Ja troche sie smieje, ze u mnie blizniaki to byloby takie zadoscuczynienie za poronienie. Szczegolnie, ze jakby w tym cyklu sie udalo to spodziewany termin porodu bylby ten sam 🙈🙈 nie powiem, bo jakbym miala wybierac blizniaki albo nic to wybralabym nawet trojaczki 🤫 ale nie mowicie mojemu Staremu hahahaha

Ja troche sie smieje, ze u mnie blizniaki to byloby takie zadoscuczynienie za poronienie. Szczegolnie, ze jakby w tym cyklu sie udalo to spodziewany termin porodu bylby ten sam 🙈🙈 nie powiem, bo jakbym miala wybierac blizniaki albo nic to wybralabym nawet trojaczki 🤫 ale nie mowicie mojemu Staremu hahahaha
Ja tam też bym mogła mieć blizniaki 😁moja siostra ma bliźniaków 2 synów, 16-letnich już..

Ja troche sie smieje, ze u mnie blizniaki to byloby takie zadoscuczynienie za poronienie. Szczegolnie, ze jakby w tym cyklu sie udalo to spodziewany termin porodu bylby ten sam [emoji85][emoji85] nie powiem, bo jakbym miala wybierac blizniaki albo nic to wybralabym nawet trojaczki [emoji2958] ale nie mowicie mojemu Staremu hahahaha
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] U mnie to samo. Jestem po 5 stratach i nie mam takiego parcia na "robienie" dziecka. Po prostu kochamy się wtedy kiedy jest ochota. Testy mi zostały to robię bo szkoda żeby leżały [emoji85] a temperaturę mierze żeby zobaczyć czy się pokrywa z testami bo nie mam możliwości zrobienia progesteronu i chodzenie na monitoring.

5 i dalej nic 😞 wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .
Spokojnie 5 m-cy to naprawdę nie jest dużo.. Wiem że jak się pragnie dziecka to chciałoby się już je mieć.. I 5 czy 3 czy 8 wydaje nam się wiecznością.. Uda się na pewno ☺️

5 i dalej nic [emoji20] wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .
Faktycznie 5 miesięcy to nie długo. Ale rozumiem Cię i wiem co czujesz. W końcu się uda zobaczysz. Będzie w najmniej oczekiwanym momencie.

reklama
Kochana 5 miesięcy to jeszcze nie jest dużo. Każda z nas staraczek wie co to rozczarowanie i nieudany cykl. Zmotywuj się, działaj by w tym cyklu zrobić wszystko żeby zaskoczyło [emoji3590]
5 i dalej nic [emoji20] wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .

Do góry