młoda1994
Fanka BB :)
Przykro mi [emoji26] który cykl starań u ciebie?No i przyszła @ 1dc tak jak Mój Kalendarzyk wskazywał [emoji20] ale lipa [emoji107]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi [emoji26] który cykl starań u ciebie?No i przyszła @ 1dc tak jak Mój Kalendarzyk wskazywał [emoji20] ale lipa [emoji107]
Ja troche sie smieje, ze u mnie blizniaki to byloby takie zadoscuczynienie za poronienie. Szczegolnie, ze jakby w tym cyklu sie udalo to spodziewany termin porodu bylby ten sam nie powiem, bo jakbym miala wybierac blizniaki albo nic to wybralabym nawet trojaczki ale nie mowicie mojemu Staremu hahahahaTo może być tak u ciebie że masz test owu pozytywny i tego samego dnia parę godzin owu. Ja mam dzień po pozytywnym teście owulacje.
Mi się marzą bliźniaki [emoji16][emoji16]
Wiesz nadzieja matka glupich ale pamiętaj każda matka kocha swoje dzieci[emoji4][emoji4]
UuuuNo i przyszła @ 1dc tak jak Mój Kalendarzyk wskazywał ale lipa
5 i dalej nic wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .Przykro mi [emoji26] który cykl starań u ciebie?
Ja tam też bym mogła mieć blizniaki moja siostra ma bliźniaków 2 synów, 16-letnich już..Ja troche sie smieje, ze u mnie blizniaki to byloby takie zadoscuczynienie za poronienie. Szczegolnie, ze jakby w tym cyklu sie udalo to spodziewany termin porodu bylby ten sam nie powiem, bo jakbym miala wybierac blizniaki albo nic to wybralabym nawet trojaczki ale nie mowicie mojemu Staremu hahahaha
Tylko ja coraz bardziej zrezygnowanaUuuu
No nic następny cykl będzie tym!!!!
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] U mnie to samo. Jestem po 5 stratach i nie mam takiego parcia na "robienie" dziecka. Po prostu kochamy się wtedy kiedy jest ochota. Testy mi zostały to robię bo szkoda żeby leżały [emoji85] a temperaturę mierze żeby zobaczyć czy się pokrywa z testami bo nie mam możliwości zrobienia progesteronu i chodzenie na monitoring.Ja troche sie smieje, ze u mnie blizniaki to byloby takie zadoscuczynienie za poronienie. Szczegolnie, ze jakby w tym cyklu sie udalo to spodziewany termin porodu bylby ten sam [emoji85][emoji85] nie powiem, bo jakbym miala wybierac blizniaki albo nic to wybralabym nawet trojaczki [emoji2958] ale nie mowicie mojemu Staremu hahahaha
Spokojnie 5 m-cy to naprawdę nie jest dużo.. Wiem że jak się pragnie dziecka to chciałoby się już je mieć.. I 5 czy 3 czy 8 wydaje nam się wiecznością.. Uda się na pewno5 i dalej nic wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .
Faktycznie 5 miesięcy to nie długo. Ale rozumiem Cię i wiem co czujesz. W końcu się uda zobaczysz. Będzie w najmniej oczekiwanym momencie.5 i dalej nic [emoji20] wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .
5 i dalej nic [emoji20] wiem że to może nie długo ale z każdym kolejnym jestem coraz bardziej zrezygnowana .Byłam dzisiaj u Endo wyniki TSH ok oczywiście przeciwciała dalej podwyższone , tarczyca na szczęście bez guzków . I następna wizyta w maju .