reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też zaczęłam z grubej rury 6 tabletek na dzień dobry 😁
+ Castangus biorę w tym cyklu
Testy , temperaturę od jutro będę mierzyć i zobaczymy co z tego wyjdzie 😂 może jakaś mieszkanka wybuchowa ;p

Dziewczyny jak liczcie koniec @ jak już jest na maxa czysto czy te ostatnie brudzenia to już koniec , tak się właśnie dziś zastanawiałam xD

Testy , temperaturę od jutro będę mierzyć i zobaczymy co z tego wyjdzie 😂 może jakaś mieszkanka wybuchowa ;p

Dziewczyny jak liczcie koniec @ jak już jest na maxa czysto czy te ostatnie brudzenia to już koniec , tak się właśnie dziś zastanawiałam xD
Końca się nie liczy :) ważne żeby wiedzieć kiedy się zaczęła :)

[GROUP=][/GROUP]

Ja dopiero do gina idę po tym cyklu. Niestety jest tak oblegany, że wcześniej się nie dało. Mam nadzieję, że okaże się, że wszystko u mnie oki. Choć nie za bardzo w to wierzę jak czytam, że większość ciąży jest w 1 lub 2 cs, a u mnie już 6ty😢

Ja podczytuje forum od 2 tygodni. Za to staram sie o ciąże 20 miesięcy. Po 12 miesiącach trochę zwątpiłam, bo wszędzie piszą o roku starań a potem to juz niepłodność. Wiec 6 cykli to nie powód do załamania. Trzeba wierzyć ze sie uda, widocznie to nie były te cykle.

Ja końca nie liczę 🙂
Tak sobie myślę, że bardzo się cieszę, że jestem na tym forum. Mam z kim pogadać, wyżalić się. Podniesiecie mnie na duchu. I wiem, że z tym wszystkim nie jestem sama😍😍 I myślę, że w końcu nam wszystkim się uda i będziemy cudownymi mamami!!

Ja podczytuje forum od 2 tygodni. Za to staram sie o ciąże 20 miesięcy. Po 12 miesiącach trochę zwątpiłam, bo wszędzie piszą o roku starań a potem to juz niepłodność. Wiec 6 cykli to nie powód do załamania. Trzeba wierzyć ze sie uda, widocznie to nie były te cykle.

Ja o syna starałam się 1.5roku , zobaczymy ile teraz będzie mi dane :)

reklama
Ja końca nie liczę 🙂
Tak sobie myślę, że bardzo się cieszę, że jestem na tym forum. Mam z kim pogadać, wyżalić się. Podniesiecie mnie na duchu. I wiem, że z tym wszystkim nie jestem sama😍😍 I myślę, że w końcu nam wszystkim się uda i będziemy cudownymi mamami!!
Jasne , że się uda nam wszystkim !!
Poprostu jest kolejka i przydział 😊😂 nie każdy może na raz zajść w ciążę , najważniejsze to się nie poddawać 😊

Do góry