reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też zaczęłam z grubej rury 6 tabletek na dzień dobry 😁
+ Castangus biorę w tym cyklu
Testy , temperaturę od jutro będę mierzyć i zobaczymy co z tego wyjdzie 😂 może jakaś mieszkanka wybuchowa ;p

Dziewczyny jak liczcie koniec @ jak już jest na maxa czysto czy te ostatnie brudzenia to już koniec , tak się właśnie dziś zastanawiałam xD

Testy , temperaturę od jutro będę mierzyć i zobaczymy co z tego wyjdzie 😂 może jakaś mieszkanka wybuchowa ;p

Dziewczyny jak liczcie koniec @ jak już jest na maxa czysto czy te ostatnie brudzenia to już koniec , tak się właśnie dziś zastanawiałam xD
Końca się nie liczy :) ważne żeby wiedzieć kiedy się zaczęła :)

[GROUP=][/GROUP]

Ja dopiero do gina idę po tym cyklu. Niestety jest tak oblegany, że wcześniej się nie dało. Mam nadzieję, że okaże się, że wszystko u mnie oki. Choć nie za bardzo w to wierzę jak czytam, że większość ciąży jest w 1 lub 2 cs, a u mnie już 6ty😢

Ja podczytuje forum od 2 tygodni. Za to staram sie o ciąże 20 miesięcy. Po 12 miesiącach trochę zwątpiłam, bo wszędzie piszą o roku starań a potem to juz niepłodność. Wiec 6 cykli to nie powód do załamania. Trzeba wierzyć ze sie uda, widocznie to nie były te cykle.

Ja końca nie liczę 🙂
Tak sobie myślę, że bardzo się cieszę, że jestem na tym forum. Mam z kim pogadać, wyżalić się. Podniesiecie mnie na duchu. I wiem, że z tym wszystkim nie jestem sama😍😍 I myślę, że w końcu nam wszystkim się uda i będziemy cudownymi mamami!!

Ja podczytuje forum od 2 tygodni. Za to staram sie o ciąże 20 miesięcy. Po 12 miesiącach trochę zwątpiłam, bo wszędzie piszą o roku starań a potem to juz niepłodność. Wiec 6 cykli to nie powód do załamania. Trzeba wierzyć ze sie uda, widocznie to nie były te cykle.

Ja o syna starałam się 1.5roku , zobaczymy ile teraz będzie mi dane :)

reklama
Ja końca nie liczę 🙂
Tak sobie myślę, że bardzo się cieszę, że jestem na tym forum. Mam z kim pogadać, wyżalić się. Podniesiecie mnie na duchu. I wiem, że z tym wszystkim nie jestem sama😍😍 I myślę, że w końcu nam wszystkim się uda i będziemy cudownymi mamami!!
Jasne , że się uda nam wszystkim !!
Poprostu jest kolejka i przydział 😊😂 nie każdy może na raz zajść w ciążę , najważniejsze to się nie poddawać 😊

Do góry