reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też dzisiaj wiesiołek zamówiłam, ile mg bierzecie i kiedy? Tzn. w jakich dniach cyklu?

Od 1dc do owulacji. W poprzednim cyklu brałam 2 razy dziennie po 2 tabletki (nie pamietam jaka zawartość w kapsułce). W tym biorę 2 razy dziennie 3 tabletki, bo jakoś 2x2 nie zrobiły na mnie większego wrażenia [emoji23] ilość zawarta w 6 tabletkach odpowiada zaleceniom, które były napisane, dlatego zaczęłam od średniej wartości (4 szt.) i dopiero zwiększam.

Życzę Ci jednego i drugiego [emoji3531] ja się zdziwiłam swoimi testami owu, bo myślałam, ze będę mieć ją wcześniej, a wyszła ok. 17dc dopiero. Ale gin w 14dc powiedział, ze owu będzie za 2-3 dni, testy pokazały pik tak jak mówiła, 6 dni później zrobiłam proga, a kilka dni po progu znowu byłam u gina i wszystko potwierdzone. Kto by przypuszczał [emoji2272][emoji28]
no ja właśnie też się zdziwiłam, że rano jaśniejsza a teraz już ciemnieje znowuż 😂

Cześć,
Ciężko idzie. Testy owulacyjne pokazują mi co miesiąc że jajeczkuje, ale niestety co miesiąc to samo. Dzień okresu się zbliża i plamie. Teraz już myślą że się udało nawet tem 37.3, ale dzisiaj zaczęłam plamić. Ciągle to samo badania w kółko metyle i leki i nic.

[GROUP=][/GROUP]
Cześć,
Ciężko idzie. Testy owulacyjne pokazują mi co miesiąc że jajeczkuje, ale niestety co miesiąc to samo. Dzień okresu się zbliża i plamie. Teraz już myślą że się udało nawet tem 37.3, ale dzisiaj zaczęłam plamić. Ciągle to samo badania w kółko metyle i leki i nic.
Ja dopiero do gina idę po tym cyklu. Niestety jest tak oblegany, że wcześniej się nie dało. Mam nadzieję, że okaże się, że wszystko u mnie oki. Choć nie za bardzo w to wierzę jak czytam, że większość ciąży jest w 1 lub 2 cs, a u mnie już 6ty😢

[GROUP=][/GROUP]

Ja dopiero do gina idę po tym cyklu. Niestety jest tak oblegany, że wcześniej się nie dało. Mam nadzieję, że okaże się, że wszystko u mnie oki. Choć nie za bardzo w to wierzę jak czytam, że większość ciąży jest w 1 lub 2 cs, a u mnie już 6ty😢
Co ty gadasz.
Ja w pierwsza zaszłam fakt w pierwszym cyklu.
Potem też łatwo ale z utrzymaniem ciężej.
Trzeba wyluzować a to dużo daje.

Ja umawiałam się ostatnio do endo gina.
Prywatnie za ponad dwa miechy :/

reklama
Do góry