reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie do rozpoczęcia cyklu zostały 2 dni, dzisiaj piersi zaczęły boleć. Dziwnie bo zawsze bolą mnie kilka dni po owulacji ,więc teraz już powinno być po bólu , a nie ze dopiero się rozpoczyna . Mam nadzieję ,że to jednak ciąża 🤗. A czy któraś z Was, które już zaciążyły zauważyła zmiany w piersiach w cyklu zaciazonym i tym nieudanym? Cały czas mi spokoju te cycki nie dają 😂

U mnie do rozpoczęcia cyklu zostały 2 dni, dzisiaj piersi zaczęły boleć. Dziwnie bo zawsze bolą mnie kilka dni po owulacji ,więc teraz już powinno być po bólu , a nie ze dopiero się rozpoczyna . Mam nadzieję ,że to jednak ciąża 🤗. A czy któraś z Was, które już zaciążyły zauważyła zmiany w piersiach w cyklu zaciazonym i tym nieudanym? Cały czas mi spokoju te cycki nie dają 😂
Mnie w cyklu udanym piersi bolaly kilka dni po owulacji juz. Ale same sutki na początku, to mnie zastanawiało bo zawsze kilka dni przed @ dopiero zaczynały mnie boleć piersi po bokach

Ja mam tak że czasem 2,3 dni zaczynają boleć mnie piersi przed @🙄dlatego ja bólem piersi się nie sugeruje bo u mnie naprawdę to różnie z tym jest czasem bolą od owulacji czasem w ogóle nie bola a czasem tak jak pisałam nawet 2 dni przed @ zaczynają boleć 🤷‍♀️ale życzę Ci żeby u Ciebie zwiastowało to ciążę 😍

Ja mam tak że czasem 2,3 dni zaczynają boleć mnie piersi przed @🙄dlatego ja bólem piersi się nie sugeruje bo u mnie naprawdę to różnie z tym jest czasem bolą od owulacji czasem w ogóle nie bola a czasem tak jak pisałam nawet 2 dni przed @ zaczynają boleć 🤷‍♀️ale życzę Ci żeby u Ciebie zwiastowało to ciążę 😍
W poprzednim cyklu cycki zaczęły mnie boleć już 2 dni po skończonej @🤦‍♀️teraz mam 15 dc i nic.. flaki 🤣🤣, ale każda z nas jest inna, jeśli wcześniej tak nie miałaś to może akurat to ciąża ☺️

reklama
Co do objawów to każda z nas ma inaczej. Ja po 2ch ciazach i muszę powiedzieć że w obu nie miałam żadnych, piersi zaczynały boleć jak już dawno wiedziałam o ciąży, ale ani nie miałam mdłości, ani nie byłam senna, żadnych innych kolorów brodawek etc więc nie zawsze musi być inaczej niż zazwyczaj. No dobra w pierwszej zrobiłam się bardziej placzliwa ale to wszystko i w drugiej tego już nie było. Zobaczymy co będzie w 3ciej - jak się uda :D

Do góry