Ja 6ec dopiero ale już mam testy z testów owu xDA który masz dc?
reklama
U mnie 19dc, 6dpo. Cycki mnie dziwnie jakby pieką, zawsze miałam ból piersi przed okresem, ale to inny rodzaj bólu i nie tak wcześnie. Do okresu zostało 9 dni, ból występował koło 3-4 dnia przed. Pamiętam że w pierwszej ciąży właśnie pieczenie w cyckach spowodowało że zrobiłam test i był pozytywny, ale teraz to by było za wcześnie.
Boję się, że sobie wmawiam te bóle...najwcześniej zatestuje 7 października, ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu
Boję się, że sobie wmawiam te bóle...najwcześniej zatestuje 7 października, ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu
Masz już dwójkę dzieci?Co do objawów to każda z nas ma inaczej. Ja po 2ch ciazach i muszę powiedzieć że w obu nie miałam żadnych, piersi zaczynały boleć jak już dawno wiedziałam o ciąży, ale ani nie miałam mdłości, ani nie byłam senna, żadnych innych kolorów brodawek etc więc nie zawsze musi być inaczej niż zazwyczaj. No dobra w pierwszej zrobiłam się bardziej placzliwa ale to wszystko i w drugiej tego już nie było. Zobaczymy co będzie w 3ciej - jak się uda
Sherlook
Fanka BB :)
Mi się wydaje że to za wcześnie na objawy. Ja też bym chciała jakieś mieć bardzo, żeby wiedzieć że się udało i kicha [emoji24]U mnie 19dc, 6dpo. Cycki mnie dziwnie jakby pieką, zawsze miałam ból piersi przed okresem, ale to inny rodzaj bólu i nie tak wcześnie. Do okresu zostało 9 dni, ból występował koło 3-4 dnia przed. Pamiętam że w pierwszej ciąży właśnie pieczenie w cyckach spowodowało że zrobiłam test i był pozytywny, ale teraz to by było za wcześnie.
Boję się, że sobie wmawiam te bóle...najwcześniej zatestuje 7 października, ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu [emoji2356]
No ja właśnie dobrze wiem, że to za wcześnie. Po prostu ogromne nadzieje wiążę z tym cyklem dlatego chciałabym wiedzieć teraz, już. Okropne jest to czekanieMi się wydaje że to za wcześnie na objawy. Ja też bym chciała jakieś mieć bardzo, żeby wiedzieć że się udało i kicha [emoji24]
Tak, 7lat cora i syn 2 lataMasz już dwójkę dzieci?
Wiesz co też bym nie dostawała jakby mi cykl nie zaczął świrowaćJa nie testuje wcześniej noz 7 dni opóźnienia w miesiączce już tyle cieni cienia widziałam, że nawet nie kupuję testów, bo robie odrazu
To ja mam córkę 6 i syna 3Tak, 7lat cora i syn 2 lata
O syna 1.5 roku się starałam a z córką przed 2 poronienia i zaszłam z nią przy braniu tabletek anty
K
Katijah
Gość
Ja do @ 5 dni a cycki jeszcze nie boląU mnie 19dc, 6dpo. Cycki mnie dziwnie jakby pieką, zawsze miałam ból piersi przed okresem, ale to inny rodzaj bólu i nie tak wcześnie. Do okresu zostało 9 dni, ból występował koło 3-4 dnia przed. Pamiętam że w pierwszej ciąży właśnie pieczenie w cyckach spowodowało że zrobiłam test i był pozytywny, ale teraz to by było za wcześnie.
reklama
K
Katijah
Gość
Ja też nie mam żadnychMi się wydaje że to za wcześnie na objawy. Ja też bym chciała jakieś mieć bardzo, żeby wiedzieć że się udało i kicha [emoji24]