reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie 19dc, 6dpo. Cycki mnie dziwnie jakby pieką, zawsze miałam ból piersi przed okresem, ale to inny rodzaj bólu i nie tak wcześnie. Do okresu zostało 9 dni, ból występował koło 3-4 dnia przed. Pamiętam że w pierwszej ciąży właśnie pieczenie w cyckach spowodowało że zrobiłam test i był pozytywny, ale teraz to by było za wcześnie.
Boję się, że sobie wmawiam te bóle...najwcześniej zatestuje 7 października, ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu 🤦‍♀️

Co do objawów to każda z nas ma inaczej. Ja po 2ch ciazach i muszę powiedzieć że w obu nie miałam żadnych, piersi zaczynały boleć jak już dawno wiedziałam o ciąży, ale ani nie miałam mdłości, ani nie byłam senna, żadnych innych kolorów brodawek etc więc nie zawsze musi być inaczej niż zazwyczaj. No dobra w pierwszej zrobiłam się bardziej placzliwa ale to wszystko i w drugiej tego już nie było. Zobaczymy co będzie w 3ciej - jak się uda :D
Masz już dwójkę dzieci? :)

U mnie 19dc, 6dpo. Cycki mnie dziwnie jakby pieką, zawsze miałam ból piersi przed okresem, ale to inny rodzaj bólu i nie tak wcześnie. Do okresu zostało 9 dni, ból występował koło 3-4 dnia przed. Pamiętam że w pierwszej ciąży właśnie pieczenie w cyckach spowodowało że zrobiłam test i był pozytywny, ale teraz to by było za wcześnie.
Boję się, że sobie wmawiam te bóle...najwcześniej zatestuje 7 października, ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu [emoji2356]
Mi się wydaje że to za wcześnie na objawy. Ja też bym chciała jakieś mieć bardzo, żeby wiedzieć że się udało i kicha [emoji24]

Mi się wydaje że to za wcześnie na objawy. Ja też bym chciała jakieś mieć bardzo, żeby wiedzieć że się udało i kicha [emoji24]
No ja właśnie dobrze wiem, że to za wcześnie. Po prostu ogromne nadzieje wiążę z tym cyklem dlatego chciałabym wiedzieć teraz, już. Okropne jest to czekanie 😡

Boję się, że sobie wmawiam te bóle...najwcześniej zatestuje 7 października, ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu 🤦‍♀️
Ja do @ 5 dni a cycki jeszcze nie bolą 🤔

reklama
Do góry